Sunday, January 25, 2009

mY New shoEs....


my first post...hehehe ni kasut baru aku setelah lama mencari akhirnya ak jumpa gak kasut idaman aku ni...mmg dah lama nk cari kasut batu2 camni...puas cari dr sogo,klcc,last kedai bata gak ak masuk berkenan kasut jenama princess hehehe....so pemakainye leh jadi ala2 princess....ak beli kasut ni nk pakai g wedding cousin ak...huhu makcik2 ak berkenan tu...sampai pakcik ak kate kasut seksi....peneman ak lak adik ak...muka boring je pagi tu teman ak beli kasut...tp sebelum tu ak dah teman die gi klinik jumpa doktor....and thanks to all my friends (office mate) yg teman ak g cari kasut kat klcc tp ak tak berkenan...hehe

p/s : harga leh tahan la tp tak lari bajet ak

9 comments:

Munirah Abd said...

oh ini lah dia kasut idaman ko ye..
bukan mainnnnn hehehhehe

wannabeerieza said...

ahahaha...last2 kedai kasut bata gak menjadi pilihan kalbu ko...bkn ko kata kedai kasut bata tu tuk golongan org2 veteran ke...hehehe!

Didi Nadhirah said...

munirah : huhu bese la idaman kalbu
wannabeerieza : huhu kedai die je

[yAN!e][pUTraJAya] said...

wah
chantek nyer kasut dier
cam kasut pengantin
hhehehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Lando Manaf said...

huhu,lantai umah ne mcm kenal. kat tingkat atas kan,area family hall...kan?

myrahenana said...

canteeekkkk nyer kasut...berlengok lagik ler cik didi mengayakan kasut nih...princess dah jumpa kasut idaman, dah jumpa prince idaman????? nak carik kat kedai mana plak nih....hiks!

farah said...

wah!!! meletop r didi hehe....

bacteria said...

er x penah dgr ar kasut jenama princess.. hehe..

Didi Nadhirah said...

hehehe untuk princess2 je hehehe