Tuesday, February 3, 2009

chap goh mei

semalam pesta chap goh mei kot...tp every year kat kwsan umah ak ni kalo time perayaan ni...maser ni la seronok tgk bunga api yg ala2 bunga api new year tu..tp kalo dah selalu huhu...kaco eden tido tu...semalam igt nk snap gambar bunga api oleh kerana ak keletihan so ak batalkan niat tu....mula2 ak tido bilik mak ak oleh kerana ayah n mak ak g kuantan so bilik diorg kosong...so apa lagi time for rumah ak yg punyer...then malam makin larut dah mcm nk sedap tido tetibe boom bomm...wah tensenyye hehehe....tp nk wat camne sabar je la kan setahun sekali...tetibe ak dgr org ketuk bilik tido mak ak..rupanye nenek ak ketuk die nk tgk bunga api dr balcony bilik mak...di ajaknye ak....huhuhu tak dapek la wan...ponat br balik dr kedah tak habis lg....then ak kuar dr bilik mak ak terus tido bilik sendiri...pasal bilik ak ni bilik tengah2 so kurangla bunyinya pasal tingkap dah takder......apa2 pun overall sape nk tgk bunga api ni dtg la umah ak time perayaan ni.....bunga api di atas bumbung umah hehee

2 comments:

Munirah Abd said...

ok2x..nnti aku pingin nak tgk..aku dtg umah ko yeee...hehehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

patut la kat umah kak yanie bising munyik mercun sampai kul 2 pagi....

hadoi....fenin2

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************