Monday, June 22, 2009

hobby ????minat...



anyway ak dr kecik mmg suka tgk cite2 melayu klasik n kwn2 yg rapat ngan ak tak heran dah bile dgr ak nyanyi lagu lama heheh..anyway ak suka tgk cite yg ader princess2 tu...sebabnye ak suka tgk puteri2 tu punyer hiasan rambut kalo la filem tu ader warna mesti lagi cantik ngan kostum yg diorg pakai...n ak sgt gilakan crown bila leh pakai ni hehhehe

br2 ni baru belajar wat sanggul dr karen ak nye supervisor then amik mama punyer bunger ak petik la daun2 n bnge hasilnye mcm kat atas ni la...gmbr atas ni dh mcm ade tandduk dh ruper ak cenggitu huhuhuh

p/s: dedulu ak sellau gak petik bunga ros nenek ak bile die balik kg....

5 comments:

lalala said...

mmg da xda keje da ko ni d hujung mmgu...hbs bunga2 makck rohani ko amk wat sanggul...huhu!

Didi Nadhirah said...

hek eleh....biarla..lepas amik....die bukan sedar pun...makcik jarah nye bunger ak amik pun die tak sedar tau

alish said...

ko ajar lah buat sanggol stepby step cantik je aku tgk

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sanggul yg menarik....
saper model ni dik?
hehhehehhe

kayteeze said...

Uwaaa........pandainya...!!

Kak tie sampai tua gini tak pandai2 lagik!!