Thursday, October 14, 2010

entry emo setelah sekian lama tidak menulis blog

lama tak menulis blog...keje baru pengalaman baru..seronok jumpa orang2 ramai...tak mcm dulu tercongok depan pc je..sampai bukak tv3.com tak tau nk tgk cite apa dah....cite sindarella tu usah kata ulang 4 5 kali...tp skrg tiada lagi istilah tu..nk bukak laman web tv3 pun dh tak sempat...nk bukak blog menulis apatah lg..skop keje pun dh pelbagai....byk deal ngan org....tp yg tak syioknya secara technically i takde org nk rujuk mengenai skop keje I yang bebetul...xpe la ini semua permulaan...so I akan belajar dr pengalaman..tak mo ade istilah mengeluh....pedulikan apa kata orang

yang ni dh start emo sikit lg

*sedey bile orang yang kita suka punyer buzday kita tak dapat wish
*sedey bila orang yang kita suka sakit kita tak dapat nk take care..
*sedey bila kita tgk orang yang kita suka online tp kita terpaksa offline
*tetiap hari tgk fb u

hai apa la nasib ini semua kerana tanda2 die tak nak layan kita balik..ats nasihat kekawan so I pun tak wish buzday kat U..tk ty U sakit apa..akibatnya diri I yang sakit...what happend..sebelum ni kita baik je...u..take care I...tp skrg...mayb u ade pilihan lebih baik..

nota isi perut hatiku:
sedang mencari jalan keluar duka untuk mencari jalan kebahagiaan...amin

6 comments:

Aini said...

macam serius ni.. adekah serius?

Ahmad Nadzri Bin Muhammad Nasir said...

wah best la mcm tu keje kerajaan. kat TM pun mcm tu. dulu aku kat company cina sama la situasi mcm ko.

tapi ayat yang akhir tu semacam jer ayat ko ni. tak pe la

Lelaki Ini said...

xmo sedeyh2!

SENORITA ZATY said...

pengalaman tu amat berharge kan ? take care :)

Idayu Suraya said...

there will be a silver lining for you nanti...jgn sesedey uols!

Chooyaya! said...

sedih kan bila orang yg kiter appreciate tak appreciate kiter mcm kiter appreciate dia? kaksu paham macam mana rasa tu. tp kena sabar sikit. trust me, sooner or later yang manis pasti akan tiba. cey!

P/s: Memang blog ni update sebulan sekali eh?