Wednesday, June 2, 2010

proses penyesuaian diri

salam readers....

hampir seminggu i di tempat memang agak jauh dr rumah tp kurang jem...office i betul2 sebelah mines ni...sume staf lunch kat situ..I mcm bese mls gilersss nak pi jalan ke sana...kalo office lama dr rumah ke tempat keje kul 7.30 tp sekarang i dari umah kul 6.55 or 7.00 pg...so sampai tepat 7.55 hehehehe masuk kul 8...kalo balik petang2 pun i suka pasal sampai awal kul 6.15 dah le sampai dah....opis lama dulu 7.15 br sampai...stil tgh menyesuaikan diri dengan keadaan baru ni.....semalam kena wat akujanji...siap angkat tangan bagai baca depan boss.....huhuhuh...minggu pertama dah pi meeting...pi dengar je la tak take part apa pun hehehehe....

apa pun i kena besekan diri dengan keadaan bunyi telefon yang selalu sgt berbunyik ni......letih den dengar

8 comments:

akiss ferrero. said...

bestnye opis dkat the mineeess! hehehe

fiza said...

Selamat menyesuaikan diri (^_^). Senang lah nak shopping, sbelah mines jer ☺☺☺

Zura said...

nak buat cm ne...terima ajelah...

..nOj.. said...

lama dh tunggu didi apdet. nk gak tau camne keadaan kt opis. hopefully seme nye ok. drive pepagi sampai sejam tu mmg melenguhkan bontot betul.

ishiko said...

ahhaa... mmg tensen kalo selalu dga bunyi fone.. gud luck kt new office yaw... >_<

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

syok nyer sebelah the mines..

hehehhe


soping hari2

ishiko said...

sis... visit my blog ya... ade awards utk qmu...

LIP (^_^) said...

selamat menyesuaikan diri!!!:)