Friday, May 21, 2010

today is the day



salam

hari ni hari last I...so thank bebanyak kepada my team...terutama bos I yang sangat2 baik..hopefully i akan dapat bos yang sebaik ini juga...one more thing yang I selalu igtkan diri I kite baik ngan org insyallah org akan baik ngan kita...eventhough kami berlainan bangsa dan agama..we respect each other...

thank u bos this entry tribute to my boss

1. tlg defends i pasal i resign 2 weeks je suppose 2 months
2. tukang tgk jalan jem ke tak waktu balik....
3. blanje i makan sarapan mahupun lunch
4. tunjuk ajar yang banyak walaupun kekdg i tak fahamn tp i selalu pura2 faham
5. ty mcm2 pasal hari raya ni
6. wish happy holiday mase i tgh holiday
7. tlg tgkkan surat resign I boleh antar kat HR ke tak
8. nak g bincg naikkan gaji I
9. leh tolak ansur pasal cuti2 i
10. selalu bagi I idea bile nk wat sesuatu

and tak lupa juga kepada teamate I...dua leng chai...yang akan I tinggalkan keje I kat depa...thanks bebnyk.... u all dua always make me laugh....so I akan daftar next week...thanks bebanyak...n thanks for the pizza...

5 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

baik nyer bekas bos dier...

selamat bertugas di tempat baru dik....

(^^,)

..nOj.. said...

hehe mesti tak sabo nk keje tempat baru plak kan? gud luck ek

Munirah Abd said...

wei selamat segalanya weiii.. happy xdpt berenti.. hahaha

Rara said...

bkn sng nk dpt bos y baek kn.. :)

churalliya said...

good luck for the future..

top 10 BEST VACATION PHOTO by mekchu dah keluar.. check it out!!