Thursday, May 6, 2010

izinkan ku pergi

semalam i dapat berita gembira yang i tunggu2 sejak setahun yg lalu..kerana perkara ni I tak dapat tido pukul 4.15 pg semalam....smpai kul 6.15 br leh tido tp 6.45 dh kena bangun..ok bayangkan I memang sgt mengantuk skrg...anyway ni berikutan berita gembira yang i dapat semalam..ye i dapat keje baru...keje impian....at the same time sedey jugak pasal kena tinggalkan kompeni ni....pasal team n leader sgt2 baik walaupun kami berlainan bangsa..n then i akan notice dalam ms 2 minggu je...kesian kat die...pastu die ty kat I...kalo die boleh bincnag nak naikkan gaji i...i akan stay kat sini ke...i ckp keje ni my father n mother memang nk sgt i keje ni...then i bgtau la sorry n die sgt2 baik....so die kate what to do no choice "new company" more better than me n us...ok mak sentap disitu...sedey memang sedey....tp apa buleh eventhoguh gaji i tak tinggi tempat baru pun i tetap akan pergi "izinkan ku pergi"..mayb u akan dapat lebih baik dari diriku ini


nota isi perut hatiku : mood sgt mengantuk pasal semalam tak le tido

13 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

>> keje kat ner dik? TAHNIAH2...

kak yanie tumpang hepi....

princeduyong said...

tukar angin...tukar angin

Aini said...

keje mane didi? keje mane? keje mane? kepoh kepo kepoh nak tau

..nOj.. said...

wahhh tak sabo nk tau keje apekah kerjaya impian tu. cpt2 cite pasal keje baru nanti tau

fiza said...

Congrats didi, akhirnya dpt juga kerjaya yg di impikan (^_^). Biasalah tu, klo dpt keja baru mesti sedih nak tinggalkan tempat lama.

Selamat bekerja di tempat baru ☺☺☺

sI tEDI said...

tahniah,

tapi buat keputusan yg paling baik okey!

riezgurl said...

congrats!! open table k nti..i wait2 uuu

mie said...

fuh!!!
keje idaman???
keja apa ek..
hehehehee

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

samat pagi jumaat dik....

ishiko said...

congrates... keje ape sis??
hehee..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dah bertugas di tempat baru ker dik?

churalliya said...

check senarai peserta contest di churalliya.blogspot.com
tq

SENORITA ZATY said...

wah congretss ;)