Tuesday, May 4, 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu



assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca2 blog...wow permulaan yg baek di hari selasa...ok kali ni setelah sekian lama biarkan blog berhabuk2 I akan kembali join contest...tak serik2 kan walaupun tak pernah menang..takpe usaha tangga kejayaan..anyway kali ni contest pasal tempat percutiaan yang menarik yang pernah I pergi..contest ni dianjurkan oleh mekchu

kejadiaan berlaku di awal bulan 3 tahun 2010....sabah negeri di bawah bayu menjadi pilihan...seramai 9 org gadis telah menyertai percutiaan selama 4 ari 3 malam ini...takde tema gathering atau sempena apa2 pada percutiaan ini...ini sume kerana kami mendapat tempahan tiket flight murah so redah je la...disamping dapat release tensen....so lebih spesifik tempat percutiaan adalah ke Pulau Manukan kira 10-15m dari Kota Kinabalu menaiki bot..kalo berenang tak tau la bile sampainya


--------------------------------------------------------------------



gmbar di bawah adalah saat2 menunggu boat yang akan kami naiki ke pulau tepi jeti org tangkap ikan di tepi pasar...mcm nk balik negeri pun ade gak keadaannya...lalu seorang nyonya jual sayur begitu berminat menangkap gambar kedua howt artis yang berbaju merah itu...so utk tidak menghampakan nyonya tu kami pun layan n lagipun kami ni sgt mesra peminat...byk tul nyonya kt sini yang duduk tu pun ade gak




ok tongkang dah smapai..larik2 nanti polisi kerjarin hehehe...ohh tidak tu bot nelayan ye..kami naik boat penumpang berkuasa laju sedikit....dlm gmbr ni walaupun panas stil artis tak le menghampakan peminat pose tetap pose..fokus kepada nyonya td...takut panas betul huhuhu




finally smapai pulau pose lagik....ni namanya sawan gmbr..lehatlah kesembilan gadis dr nyonya,artis,gadis bese hinggalah ke akak refree netball join vacation ni




vacation sgt seronok kalau leh tetiap bulan nak cuti je....anyway hope plan ke tioman this julai jadik.....deposit dah bayar...kawan2 sila simpan duit anda semua ye...kite g berjimba bulan 7 ni lak

Nama : Didi
Tempat Percutian : Pulau Manukan, Sabah
Tarikh : Awal Bulan 3 Tahun 2010


nota isi perut hatiku :-
trademark org Sabah "boleh bah kalau kau"
trademark kami "boleh blah kalau kau bah"

5 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat berjaya dik dalam contest nih..

dah lama akak tak pi bercuti.....

churalliya said...

vougue de vas gitu... thanks join contest ni..
-checked by mekchu-

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Nk ke Tioman plak ke Sopie...mmg cantik pantainya...I likee. sayangnya tu la... kena naik feri..... huaaa tak rela... tutup mata je la Sopie klu kiri & kanan you ada yg uwek2...

jan said...

wsh.best nye...lawa kan sabah tuh?

mie said...

sabah bah!!!
teringin nak pergi sabah..
ehehehee