Wednesday, May 5, 2010

selamat tinggal minyak U-I cap limau




credit to google



minyak U-I cap limau..i like terima kasih kerana banyak berjasa kat diri I tak kira dalam apa keadaan kau tetap setia disamping...disaat sedey,sakit,gembira,tyme takde apa2 perasaan pun ku tetap disampingku terima kasih untuk segalanya.....selain dr bau yang sedap...tyme sakit perut pun sgt selesa kalo letak....anyway i bukan nk promote minyak tp juz nk cite jasa die terhadap I....

pada suatu hari di saat I tengah bau2 minyak ni macam addict dah supervisor i yang chinese ni ty

SV : eh u pakai minyak ni ke
I : I bau je....sbb i tak tahan bau badan die == bau rokok murah + bau badan = pahit
SV : ohhh i igt malay tak pakai minyak2 camni....hehe i igt i sorg je perasan bau die

maka bermulalah sessi perbincangan di antara semua ahli kumpulan tentang bau bauan ni...tp kini tidak lagi br sebentar td i mintak tukarkan die ke tempat lain kerana I dh tak tahan bau badan die....naseb die EL ari ni..pasal SV tegur nk bukak ym atau fb jgn bukak depan...terus I ty bile nk tukarkan dia...so tamatlah jasa U-I oil pada ketika ini.....

nota isi perut hatiku : budka ni memang banyak problem....SV...i cakap tetiap ari mati sel muka die pasal nk kena marah je

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hurm.masalah bau badan.boleh dptkan ubat di farmasi.aku dulu ada gak kwn mcm tu.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

akak skang tgh letak bam minyak gamat kat peyut.....senggugut...hehehehe

Munirah Abd said...

hahaha siot siapakah budak itu weiii aku kenal x???

violetless said...

hahahahah..boleh plak pakai minyak tu nak ilang bau badan orang busuk..klaka2..hahah