Monday, March 23, 2009

matta fair - perhentian island




hari ahad yg lepas...bersamaan 14 mac 2009 ak n papa...
pergi survey pakej2 ke pulau perhentiaan yg best dekat matta fair
actually kami mmg dh rncg bersama untuk pergi melancong n wat aktiviti
so sebagai ketua melantik diri sendiri hehe (gila kuasa)pagi2 lagi ak dah kuar umah untuk hantar
adik n nenek ak g pekelilinh there re going to kuantan pg tu....anyway janji dgn papa jumpa dekat pekeliling
then g pwtc which matta fair held there..so sampai2 je kami nampak banner perhentiaan...and first survey je dh tertarik
dgn pakej yg ditawarkan oleh mamat tu hehehe..then after pusing2 skit memandangkan ak n papa malas nk jalan2 so we straight to
..the point cr pakej2 perhentiaan..then after survey 1st yg kami jumpa tu amat menarik then kami tempah untuk 5 org
so pakej yg amat menarik...sume meals provided + sunset high tea n one set of bbq and snorkeling..wah tak sabarnye..
kami akan g sana pada pertengahan bulan 5...
so tugas-tugas
didi = CEO - survey make arrangement & management
papa = COO - survey make arrangement decision
zura = CFO - collect duit
iza = CTO - arrangement for our jajan
kak mun = CKO - arrangement of transportation

so hope we have full of fun together

p/s: kawan2 untuk sunset high tea tu kite kena bawak evening dress tau


6 comments:

Munirah Abd said...

evening dress??
xde arr..bawak jubah arr..hahahhaha

wannabeerieza said...

bila ms ko latik jd ketua ni...huhu!..evening dress tu kte pki telekung beramai2..g solat berjemaah bersama2 d surau yg berdekatan...

Didi Nadhirah said...
This comment has been removed by the author.
Didi Nadhirah said...
This comment has been removed by the author.
nadatul said...

apa kaitan imam ngn presiden kelab masakan?
tp blh je nk jd imam..
jom pkai cute topless dress!!hehehe..didi jom..huhu x sabaq nk snorkeling!!!
pulau perhentian..wait for us!!!

Didi Nadhirah said...

yer marilah sesama bersolat jemaah di sini...
di sini sy sebagai penyimpan mohor-mohor besar menganugerahkan papa@nadatuliffah sebagai imam ini kerana kredibilitinya yang tak buleh di sangkal lagi sebagai presiden kelab masakan...marilah....bersama