Saturday, March 7, 2009

my new shoes lagi...huhuhu


biarla apa org nk kate...hehehe mcm dah lama tak beli kasut rasanye...lama ke hehehe anyway sejak kebelakangan ni ak amat suka ngan warna2 merah ni kenapa erkk....hehehehe....sebenarnya kasut merah ni ak tgk org HR ofis ak pakai sungguh cantik nampak berkeyakinan n berpesonaliti hehehhe....tp orgnye memang cantik pakai apa pun cantik ....so ak nk try jugak la.....
p/s : kak mun pun beli dua kasut gak satu tu sama ngan ak yang wedges pink ak die warna hijau

3 comments:

myrahenana said...

didi...aku suka yg sebelah kiri tu..cantikkkk...tlg beli satu!! jeles tul..korang leh shopping moping..aku??? tersekat kat kmpg ni....Cik Hen, jom pindah lik kl!!!!!!

akiss said...

huhh. mmg hantu kasut sejak dulu lg kn ko ni/ hahaha

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dik..
yg warna merah tu CHANTEK...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************