Thursday, March 19, 2009

my 1st buzday cake


salam readers...ni ak nak kongsi buzday cake ak yang pertama...hehehe cantik n besar kan siap berbentuk no 1 lg

anyway ak tgk buzday adik ak pun ala2 mcm ni gak bile umur setahun...ak rasa mak ak buat agaknye la kan
hehehe...dulu2 selalu wat buzday party siap ade topeng2 lagi tau..setiap tahun mesti dapat hadiah...tp bile umur dah meningkat naik dah takde birthday party...tp hadiah tetap ade....selalunya ak akan tau mana buzday present ak disembunyikan
..so bile dh tau tu apa lagi g tgk la kan...tapi time ayah n mak ak bg kunun2 mcm tak tau la n pura2 terperanjat..hehehe
anyway akunya buzday gift yg ak selalu dapat adalah seperti barbie doll...banyak ekorla dapat...yer la setiap kali buzday kan mak ayah bg..ade la dekat 5 ekor...ade yg leh berenang...yg sporty yg pakai baju kawen...but now ak dah xtau mana gi barbie2..last sekali ak igt ak potong rmbut diorg wat style ak suka then potong kain perca mak ak wat baju diorg...so baju diorg yg cantik tu dah kemana2 tah..huhuhu..cantik2 pakai kain perca je jd baju.....

3 comments:

Editor BESSAR said...

huhu,kalo umur da 40,bentuk 40 ek??

Editor BESSAR said...

kalo umur 40,bentuk 40 ek??

Didi Nadhirah said...

huhu...sape 2 komen tu....kalo umur 40 lilin n kek mesti 40 sume 4o la hehehe