Monday, May 18, 2009

happY sunDay








hehehehe ni la syiran adik kuntum dont get counfuse die ni laki heheheheh....so kuntum n adik die ni telah menghantar nenek ku pulang.....so memacam karenah ladiorg adik beradik ni...oleh kerana malam sabtu tu ak sgt penat n tido lewat so ak amik syiran n ajak die tido dlm bilik ak heheheh so ak telah berjaya menidorkan die untuk 1st time hehehe...berjaya2 lulus2 ....so ak sempat snap la gmbr2 die tido sambil tu n ak amik kesempatan untuk tido sekali bersama2

p/s : rahsia tidokan syiran die suka sejuk so open air con tutup lampu tepuk2 sikit die tido la hehehe hebatnye ak wahahaha tp paling best leh tido sekali la


5 comments:

akiss said...

waah wahh, high mentenen bdak ni. nk ekon eh. hehe

comel weiiihhh. senyom plak tu! pndi je pose
picit2 kang

Didi Nadhirah said...

tu arr tutup air con je die bangun tido high maintenance budak ni

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

wa...bukan maen baby tue...tdo siap pakai aircond..
dah tue ...sexy lagi tueeee...
hehehe... ;)

myrahenana said...

wah2..baby air-cond. seksi dia tido..lenging mcm tu jer, x pakai baju..comel jer bila tgk babay tido kan? didi, ada bakat jadik ibu nie?? bila lg??

Didi Nadhirah said...

huhu doakan la ye apai dah suh ak hujung tahun tp nk wat camne tak sampai jodoh lagi la...anyway ni cousin ak yg paling kecik sekali ni hehehe