Tuesday, May 26, 2009

spaghetti day



ni la menu ak n family ak ahad ari tu...so ni ade dua flavour satu daging lembu n satu lagi daging ayam oleh kerana adik ak tak makan daging lembu...so ak masak spaghetti ni waktu malam then secara automatiknya terbangun lewat pg tu...so nenek n ayah ak makan sos die ngan mi kuning je pasal ak tak masak lagi mi spaghetti die...anyway spenajang ari kami makan mender ni habisss licin tu hehehe

2 comments:

Munirah Abd said...

erkkk..oo ok gak kan masak kuah spageti makan ngan mee kuning..heheheh

[yAN!e][pUTraJAya] said...

teringin nak masak spageti sendiri...
huhuhuhu

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣