Wednesday, October 14, 2009

hati kembali tenang

meskipun still ade luka yang terpendam chewah...mcm lagu lak....ok entry kali ini nk story mory yg ak hampir recover n keadaan mula menjadi seperti sedia kala...ini disebabkan salah seorang yang ak sayang telah memujukku mayb die tahu apa yang ak rs... anyway i love u two three four five

anyway esk ak akan antar ayahku sayang ke kelana jaya...ye die akan menunaikan haji yang ke-berapa ak pun tak igt since dr ak kecik die selalu g haji...die g bertugas sebenarnya n menunaikan haji sekali....so malam ni nak tulis la apa2 yang patut utk dipesan kepada ayahku mintak tolong doakan ak antaranye

1. dapat keje yang baik
2. moga hati akan senantiasa bersih suci dr segala perasaan hasad dan dengki (tak mudah sensitif gak)
3. moga ak dapt capai impian ak
4. moga cepat sampai jodoh yang baik dan disukai oleh keluarga dan negara hehehe

i love u ayah





p/s : paragraph pertama n kedua saling berkait huhuhuhu

3 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

dik....
semoga ayah kamoo selamat pegi dan selamat pulang....

heheh...minta ayah doakan kak yanie cepat kawein leh?


hehhehe gurau2 jer..

* kenaper dengan hati sebelum nih...? ada masalah cinta kah? *

DiLa cAnTik said...

mntk ayah ko doakn utk aku skali...hehe...

Didi Nadhirah said...

kak yanie : insyallah
bukan la pasal cinta kecik ati je ngan seseorang
dila : ok no hal