Monday, October 12, 2009

apa yg korang rasa bile....

korang sedih tak bile....

dah lama tak update blog bukan bz tapi laptop rosak so mls la nk update kat opis...tapi tetibe ari ni rs nak share something....lately ni kekdg jiwa n perasaan jadi sensitif..cepat sgt nk mengalirkan air mata...tak tau la pasal apa...ade tak korg rasa sedih,kecewa kecik ati bile org yang kite syg tak pernah nak bangga ngan kiterr...
selalu under estimate kite padahal kite selalu berusaha untuk jadi yang terbaik....selama hidup kite tak pernah membelakangkan org yang kite sayang...apa yg kite buat apa yang kite suka kite akan lupakan apabila org yg kita sayang ni tak suka...adoi air mata nk ngalir dah....tahan didi ni opis ni....pagi ni mata bengkak tak mo dgr lagu sedey2 cite2 sedey nanti mesti senang je ngalir air mata


korang sedih tak bile.....

korang tengok keadaan yang sama ngan korg....bile org yang korang paling tak suka dalam dunia dibanggakan oleh org yang menyayangi die...padahal bende yang dibangga tu kekdanag tah apa2 n tak logik and tak layak untuk dibangga...tp pasal kasih syg yg diorg ade sume mender yang tak patut bangga pun diorg leh jd bangga


adoiiii dh berbelit2 kan ayat tu tak tau nk tulis camne tp nk wat camne mood memang tgh sedey bukan marah....juz kecewa n kecik ati jerr...takpe la mayb tak cukup lg apa yg ak buat utk banggakan die....



i'll be always love u whatever happen


p/s : ok esk teruskan ari baru yg gembira...

7 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

alallalla dik..
tak mo sedeh2 k....

=]

Didi Nadhirah said...

hehehe...on the way to recover..thanks for ur concern kak yanie

akiss said...

hmm. sabar je la adidi. dia xnmpk lg betapa dirimu begitu berharga tu. hmm.. jgn sidih taw.

Didi Nadhirah said...

thanks aqiqis i lap u

Munirah Abd said...

didi ko kuat!!

jadi kuat ok

Didi Nadhirah said...

thanks kak mun

mOon said...

hye didi..ari nie msti dh ok heheh
tenyumm...