Tuesday, March 2, 2010

proses pemulihan mood

assalamualaikum dan salam sejahtera...1st entry di bulan MAC yang berbahagia ini..I kini masih dalam proses pembaikan dan pemulihan mood....semoga mood akan kembali seperti biasa...banyak perkara yang berlaku sepanjang proses blog tidak berupdate..antara yang membuatkan mood I dtg kembali

1. dinner kat opis dapat hamper
2. dapat angpow dr Supervisor and big bos(leh la support duit parking seminggu)
3. ayah sponsor something (insyallah kalo berjaya I akan wat entry utk ni)
4. this saturday...long holiday

tyme i tgh mengembalikan mood tiba I dikejutkan dengan berita kepulangan Syed Azhar kepada pencipta yang maha esa dalam kemalangan di sepang...arwah adalah classmate mase sekolah teknik dulu....rasanya baru je jumpa arwah mase gathering buka pose ni boraombak tahun lalu..siap leh gurau lagi bile semua cakap muka die mcm pelakon..walaupun kite tak rapat tetapi I tetap rase sedey....semoga rohmu tenang di sana dan ditempatkan dalam golongan orang2 yang beriman Al-Fatihah

nota isi perut hatiku : ada orang tak habis2 suspek I g Bandung bile ade cuti panjang..sebabnya I bagi pantun dua kerat ade perkataan Bandung

7 comments:

Aini said...

aiyook.. proses pembaikan dan pemulihan mood akibat ape?

zella said...

semoga cepat2 dpt mood blk kay??
;)

iza said...

sabtu nti kte g holiday ek...jmp sabtu nti yer...muaaahhh!!

Ms.Independant said...

Al-Fatihah buat arwah.

selamat kembali kpd Nadhirah! :)

Zura said...

asal sume org xde mood erk...nie pun tgh xde mood jgak nie...

lotikus disarimankan said...

huhuhu
sama la
kite pun dalam proses pemulihan akhlak
eh silap
mood

♥akukahmilikmu®♥ said...

didi kena cepat2 cari balik mood tu..klu tk sara mrajuk..