Sunday, February 14, 2010

masa-masa senggang



Patut ke tak patut wat ni..buat je la...mek tok aini ni tau je I tgh free erkk..suka suki je nak tag I...anyway thanks aini..walaupun anda salah letak nama I no.1 dalam tag u..patutnya I no.5

1. Adakah anda rasa anda hot?
Howt..ye I memang akan senang howt kalo cakap pasal makngah I n family(mesti telinga nak merah)

2. Upload gambar kegemaran anda.


3. Cerita pasal gambar.
Gambar feel ala2 dok kat pulau hawaii

4. BIla kali terakhir anda makan pizza.
2 minggu lepas domino..nyum nyum

5. Lagu terakhir di dengar.
Bisikan hati ke rindu tah...ost naomi

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
Tgh fikir nak makan apa,pisang,subway,buah sengkuang,asam or mentos amik kat customer service

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama?
Didi,Puteri hehehe

8. Tag lagi 6 orang.
Aqiqis - http://akissferrero.blogspot.com/
Kak Mun - http://muniiera.com/
Dila XCantik - http://dilacantik.blogspot.com/
Zemma aka Ima - http://zeemazumasambawamba.blogspot.com/
Ms Indepedent - http://scribbleswithstyle.blogspot.com/
Si Tedi- http://myqza.blogspot.com/

9. Siapakah orang no 1 dalam senarai itu?
Jiran sebelah bilik tyme psp dulu..pije gele buleh dok

10. Kata sesuatu pada orang no 5.
Terima kasih kerana sudi komen blog I selalu

11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
Die ade hubungan persahabatan dengan org yang rampas bekal bakal bf I hehehe

12. Bagaimana dengan orang No. 4?
Pernah tag I

13. Pesanan kepada orang No. 6?
Tahniah anda menang contest :)

14. Apa kelebihan yang anda nampak pada orang No 2 ni?
Banyak bagi dorongan,semangat n tunjuk ajar kat I dalam blogging ni

nota isi perut hatiku : happy long weekend

6 comments:

Ms.Independant said...

syoknye klo dpt g snorkeling skang!
ari asek panas jek kan...

:)

Munirah Abd said...

wahhhhh terharu aku didi weiii..ok ok sedih sedih..ok bagi aku eclipse sekarang..hahahha :p

Aini said...

nak kepulau lagi jgn lupe ajak i.. =)

♥akukahmilikmu®♥ said...

bestnya snorkeling nie..tringan gak tpi tk berani.

syahira ariff said...

wakakaka,romantik gitu
ala2 bercuti kt hawaiii
beshnyer!
hik hik hik
soalan tagged kreatif
=]

kummentlaa new entri sy
hee~
(^____^)

DiLa cAnTik said...

haha...baru ber kesempatan baca blog ko...aku la de hubungan eyh...sabo2...bkn salah aku...