Friday, February 12, 2010

honeymoon schedule



hari ni honeymoon...sebab apa hari honeymoon kuar umah lambat tapi sampai office mcm biasa...maknanya jem talek...sampai opis...heaven la dok bahagian belakang 4 org je...bahagian depan 5 org...pagi2 sampai breakfast dgn relek...sambil breakfast bincangkan isu2 semasa dengan teamate I seorang chinese..antara isu2 semasanye

1. Apa lauk biasanya makan besar tyme chinese new year? (Soalan I kepada Ryan(teamate))
Ikan wajib,ayam,sayur

2. Chinese New Year g mana?(Soalan Ryan pada I)
Dok umah je lagi se ronok 2 ronok 3 ronok

Perbincangan pasal cerita korea,taiwan,hong kong,japan,pasal jalan cite yang sama la,actor and actress mesti nak ensem la..mesti kena kaya la
Hana Yori Dango,Meteor Garden,Momo Love,Boy Over Flower,n etc

10.30 am
database server down..amik ko kelam kabut memasing td honeymoon sgt...so dalam mase setengah jam la...restart apa yang patut...smpai client indonesia dah ym I ty psl tak le login....

so after selesai sambung perbincangan...antaranya...pasal laki nak jadi pompuan,pompuan nak jadi laki,lelaki suka kedua jenis jantina la...tghari beli subway promotion..pastu lepak NZ makan fries...skrg tgh menikmati masa2 keemasan sebelum balik umah.....

so to all chinese friend happy chinese new year n happy golden tiger year



nota isi perut hatiku : hope that tonite gonna be a good nite lalalalalala

8 comments:

fiza said...

Happy holiday didi (^_^)

Azrul Hisham said...

selamat bercuti :)

sI tEDI said...

selamat bercuti. HCNY

Munirah Abd said...

amboiiiiiiiiiiiii riang ria ko yeee..nnti ko nnti ko..hahha

mak jeles nokkkkkkkkkkkk

avid gunner said...

happy holiday to you too!

♥akukahmilikmu®♥ said...

hapi holiday didi..yup tu la cara nak lariskan drama diorang..walaupun hensem n kaya jln cita diorang tak boring..sampai sara sendiri pun gila cita korea..

Si budak Aboi said...

takutnyer tgk pic rimau tue..

zella said...

selamat bercuti....!!

brapa lama cuti??