Wednesday, February 10, 2010

bulan itu bulan cinta..bulan ku bulan sedey

bulan februari bulan kasih sayang...tp I tak pernah sambut pun..bg I setiap hari,setiap bulan,setiap setiap tahun adalah penuh kasih sayang....tp bulan ni terasa graf untuk bergembira kurang sedikit..mcm ni la perasan I sekarang

amik ko sedey2 pun sempat wat graf kuciwa


seyes la bulan ni takde mood keje..blog pun mls nk update sedang dalam usaha mengembalikan mood...hope cuti ni leh naikkan mood sikit tu pasal ranking akhir bulan naik sikit pasal cuti....semalam tgk cite The Ultimate Crime Fighter kul 7 kat 8tv tu leh sedey n nangis..emo tul..padahal cite tu pasal polis tangkap2 penjenayah

nota isi perut hatiku : mood kembalilah...kembalilah ceria ceria lalalala..akan mula menyambung azam tahun baru berupdate blog setiap hari bile mood sudah stabil

14 comments:

Zuhaini said...

alahai.. jgn la sedih2... cheer up! :)

Zura said...

ala...didi...xyah sedih2...jdkan bulan tue bulan gumbira bg didi

Didi Nadhirah said...

zuhaini : stil tgh cr mood utk cheer up
zura : hope bulan depan ak lebey ceria

e.l.i.s.s.m.i.e said...

siap ada graf tu!
ceria cepatlah datang :)

Didi Nadhirah said...

elissmie : dah buhsan sgt dah ni...ye ceria dtg la kembalilah

Azrul Hisham said...

senyum sokmo...macam ni (^________^)

miss izan said...

chill la. jom karok? hehehe

Ahmad Nadzri Bin Muhammad Nasir said...

ala valentine tu ko gi la dating ngan sesiapa pun.

Didi Nadhirah said...

miss izan : cdg nakkarok gak tp takde geng
bob : ala tak sambut la valentine ni

sI tEDI said...

g bertapa cari mood

::aMaD:: said...

jgn la sedih sgt. org kata
"always smile, bcoz it makes everyone wonder what r u thinking, so they will smile too!" ^^

Didi Nadhirah said...

si tedi : betapa di mana gunung ledang kah atau batu caves
amad : thanks for the advice

Ms.Independant said...

klo ade kapel pon tak semestinye kene raikan jugak kan...

:)

Aini said...

Wan Nadirah Wan Yakob, Anda telah di Tag. =)