Sunday, February 7, 2010

FRIENDSHIP CONTEST

sila klik sini untuk join contets ni




actually dah lama nak join contest anjuran cik mar ni...tp bile keje tangguh2 terlupa la pulak so malam ahad ni berkesempatan la nak join...tertarik ngan contest ni pasal mengingatkan tyme zaman belajar dulu bersama kawan2 so gambar kat bawah ni adalah gambar tyme study kat utm skudai...mase ni rombongan cik didi ke esplanade singapore...amik muka sorg berkilat2 pasal memasing bajet omputeh berjemur tgh panas...hehehehe..anyway gambar ni kitaorg amik sendiri..kalo tak silap mek tok aini yang amik pasal die tinggi n dok depan lak tu...so enjoy my picture



bahagian depan
1. kiri dari depan - dila xcantik yang memang sentiasa senyum kerang ternganga
2. tengah tu mestilah I yang mata mcm lebam kena tumbuk pasal eye linear dah cair
3. tudung berbunga mek tok aini tukang amik gmabar

barisan belakang
1. kiri dari belakang iza buin..ko igt ko cantik wat muka camtu
2. bahagian tengah mek tok alia...ibarat mak bagi kami hahahha
3. fana my rumate kesian mata je nampak pasal mek tok aini nak interframe lelebey

nota isi perut hatiku - sila vote I sebagai pemenang undian sms dibuka sekarang SEND to 123456789 hehehehehe :)

6 comments:

Farah Annysa said...

nnt i vote u eh. hehe

Ms.Independant said...

gudlak dear!

:)

Aini said...

vote gak le... nak join contest ni gak buleh? nak letak gambar kite ngah makan burger super special kat bilik didi dulu.. haha gile burok rupe masing2 time tu..huhu

Syafiqah said...

hiihii..
u too sis.. :)

AzuanBudakMemandai said...

gud luck...main vote jugak ke ni huhu

rathiqah azmira rosli said...

gud lak
ade vote2 eyh?