Wednesday, February 3, 2010

enDing NaoMei



jeng jeng.....naomei dah habis semalam......kisahnye begini
sampai je umah area 7.15..masuk bilik wan..nak p salam (cucu yang baik)

I : wan kenapa tak bukak naomei
wan : dh habis la semalam(isnin) kan dah mati mak die...hr ni ganti cite lain tak sedap cite die wan pun tak faham
I : aikk ...semalam akak tgk la wan mana ade abih (I igt die tipu)
(sambil tu I bukak tv3...)
wan : ha ni la cite baru tu tak sedap la
I : la wan ni la cite die..naomei dah besar ni cite ni tyme die dah besar
wan : betul ke wan tak tentu la tgk cite ni..sekejap lain ini lain lak

ok wan dimaafkan..die tak tipu I..die betul2 igt cite tu dah habis hr isnin pasal mak azhar tu dah meninggal...pasal bile die bukak tv3 semua muka2 pelakon lain so die igt dah ganti cite baru...

I pun satu bile die tanye pasal sesuatu ending cite atau die suh tukar cite lain mase i tgh syiok tgk ghost whisper mesti I akan cakap cite tu dah habis..ataupun org dalam cite tu semua dh mati...pastu bile I cakap mcm ni ade sokongan padu lak dr ayah..wan memang suka kaco I tgk tv..br je dtg nak tukar channel mane leh...

akak elly mazlein memang comel...thanks google


nota isi perut hatiku : wan adalah nenek bagi panggilan org negeri sembilan..esk kalo I dah tua takkan cucu I nak panngil wan gak kat I..pasal nama i ade WAN...nanti mesti org igt cucu I panggil nama nenek die...takpe nanti leh ajar cucu I panggil 'kakak' lagi cool hahhaha

8 comments:

TiTin said...

lorr...igtkan da abih...i da miss cite ni byk ari..

Zura said...

lawak tul lah wan didi tue...

dulu suke tgk elly mazlein berlakon...tp skrg cm bosan plak...

:)

..nOj.. said...

suka tgk elly mazlein belakon bella. cite naomei ni penah tgk skali je. pastu malas tgk dh. nanti jd addict plak. hehehe

♥akukahmilikmu®♥ said...

tu la didi..mulanya pikir biar betul naomei dah abis..rasa cita baru start..tgk2 wan didi salah la..hehe..

Zahidah said...

comel je wan. hihi. sy pun pggl nenek sy wan gak. citer naomei best pulak, comel elly mazlein ngn adi putra. :)

Ms.Independant said...

best gak tgk elly mazlein berlakon.
ayu jer...

:)

luvly mya said...

haha..ley je wan tue..but sudenly sgt tuka pelakon..memang la orang ingat da abeh..haha,,ey layan gak ghost whisper..suke2=)

lotikus disarimankan said...

tengok naomei ms episod pertaman je
pastuh khatam tengok citer cina kat 8tv
hehehehehe