Wednesday, April 14, 2010

kesian memang kesian bahagian 2

sambungan cerita semalam hari ni cite kelakarnya...mamat tu dtg awal(takde la awal pun cuma tk lambat mcm semalam)..tp bile sampai je tempat duduk....terus wat adegan pancing ikan..bile ikan tersangkut..mula2 la pandang I yang sebok tgh try bukak tv3 dr pg td tak le bukak...dah tersangkut ikan pandang je la pc sendiri..sebok2 nk tgk kite perasan tak die tgh tangkap ikan hehehe....then I malas la nk tegur ke apa dah besar kan kantoi kang pandai2 sendiri la jawabkan

pukul 10 lebey kantoi....our bos nampak...
then die tegur u tido lambat ke..tau puan-puan dan tuan-tuan apa dia jawab..I'm thinking the coding..baik punye cover mcm kita org ni semua tk nampak kan..hahhaa
ok2 I terhibur seketika...so my boss decide mayb nk transfer mamat ni dok sebelah dia...kalo tak lagi hanyut dalam dunia dia

nota isi perut hatiku :pancing ikan bermaksud tidur sambil tersengguk-sengguk

6 comments:

sI tEDI said...

dah dapat satu peribahasa baru
pancing ikan :)

@juera said...

dpt blaja stu perkataan ari ni kt blog u..hehe..

DiLa cAnTik said...

pancing ikan depan pc...leh try nih...hehe

Kak Nora said...

Apa dah...pekerja baru mcam ni!

..nOj rawK.. said...

puas pikir apekebende la pancing ikan... sib baik ade nota dibawah. hehe

jan said...

igtka die men game oancing ikan td...hahahahaahahha...lawak2