Tuesday, April 13, 2010

kesian memang kesian

welcome back didi....

tadi mek tok su dah tegur i malas update blog..ok kali ni blog memang menjadi medium saluran luahan perasaan I....dalam 2 minggu ni ade sorg new staff masuk..so byk la mende nk di ajar..lg la pulak i ni bukan golongan yang pandai n sabar mengajar tp i tetap kesian yer la budak baru fresh graduate..i pun camtu gak dulu..tp die betul2 wat kesabaran i diuji....

situasi pertama
mender username baru yang die create kt website..die ty i balik apa bender die create
adoi igt I ni tukang igt die ke

situasi kedua
cara attach file dah di ajar...tp still nk ty lg...kalo i terangkan apa2 i yang tergedik2 suh die amik pen n kertas tulis wat note...

situasi ketiga
server down...die tgh gayut...nk ajar g start server takkan nk tunggu die habis gayut br g restart..last2 g je restart tanpa die....memang kaki gayut budak ni..org lain pun ade gurlfren gak (ni tidak berbaur jeles sekali)

stiuasi keempat
mender yang bos kitaorg suh die change dah tulis kat dalam printout paper...pastu2 ty2 kat i nk tukar kt mana...mengang aku die igt I organizer free die..tukang ingat die...last2 i cakap u refer paper yg u dapat td..padahal elok je paper tu kt tepi die...igt org bg nak wat hiasan...conteng2 wat orang lidi ke

sekian entry hari ni..setelah 2 minggu menahan sabar

nota isi hati perutku : tak tahan bau rokok budak ni...sakit dada den da

5 comments:

joegrimjow said...

update2
hehehhee
mesti bengang

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak tumpang bengang sekali buleh.bengapnya..huhuhu

Ahmad Nadzri Bin Muhammad Nasir said...

"org lain pun ade gurlfren gak (ni tidak berbaur jeles sekali)"

statement kalaka

Budak mcm ni ko sound jer elok2. bdk mcm ni mmg malas punyer

Aini said...

cube abg botak yg jd staff baru u tu.. Mesti kesian memang kesian bertukar jadi excited memang excited kan kodi =)

Didi Nadhirah said...

joe,elis,bob - memang mengang,mengap pun ade gak huhu
koni : hehehe taknye kalo abg botak sy jiwa kental taw...padahal abg botak tak ol 3 ari I dah mengelupur dah...pasal nk share youtbe budak kecik nyanyi tu