Wednesday, April 21, 2010

runaway bride



sabtu lalu bersamaan 17 April 2010 bertempat di Dewan Sri Siantan Putrajaya...I telah menghadiri majlis perkahwinan kawan i...yg laki tu kelas I yang pompuan satu bilik tyme SEK MEN TEK MUADZAM SHAH form 4 - form 5 (2000-2001) so kite layan picture2 ni

----------------------------------------------------------------------------------------------------


i yang dituduh runaway bride..lari dari majlis sendiri...oh sungguh mulia hati I larik dr majlis sendiri untuk g majlis org lain




tumpuan cameraman jua hahahaha




pengantin sebenar...hanie and muzammil....silamat perantin baru...moga kekal ke anak cucu




antara yg hadir...tp ade jugak tk dapat join kalo tak penuh pelamin..ok kami juga telah diperli oleh MC..tak pernah seramai ni die tgk amik gmbr kt wedding mcm ni...ok MC anda tak sosial




ni buktinya ramai juga....MC anda perlu lebey sosial...ni wedding sobrina n fairuz sgt 1 Malaysia terdapat pelbagai bangsa di situ..anyway happy anniversary 5 months to sobrina juga...n happy mommy to be



credit pic to fb sobrina,kak mun,dila,nard..maaf I tak bawk kamera sendiri

4 comments:

~AkukahMilikmu~ said...

wah cunnya si pegang bunga nie..hehe..sweet gila.

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

salam..

lama kak yanie tak singgah kat sini...

^_^

-HanaMichi- said...

lame x jengah didi....skali bukak ingtkan lu kawen...ehehe

Munirah Abd said...

patut la aku rasa cam kenal je gambat kita pose xhengat tu rupanya dari aku. hahahha