Wednesday, November 11, 2009

birthday gift

1st of all thanks to sume yg wish buzday i.....really appreciate it...n may god bless ya....anyway 2nd nov i dailahirkan pada pukul 8.30 pagi....n i lahir pada hr yg sama dengan jay(coursemate ms kat utm)die kate die lahir maghrib tu pasal kelam je...n i lahir pada waktu pagi jem..then die kate patut la kelam kabut cisssss... hehehe i tau die gurau jerkk....

anyway 2 n 3 thn sebelum ni parent i ade terlupa jugak pasal birthday i ni bile teringat mula la cipta alasan yg pelik n menampakkan obvious diorg lupa...hahahha
antara alasannye semalam hr ahad kedai kek tutup...aikk wish ari ahad pun takkan tak le kan..hehehehe..anyway mender dah berlalu....juz kalo kite dah terlupa admit je la jgn nk bg alasan2 tak baik....then 9/10 my parents lupa buzday adik i...so sejak dr itu my parent dh makin beware la dgn tarikh2 istimewa...cuma terasa sikit la bile buzday adik dismabut dgn beria2 jeles.....hahahhaha

then ms buzday i ari tu pepagi mak i dah wish....ms bangun tido(malam tu tido ngan die)bg hadiah kerongsang lagi.....adik i 2 ari sebelumnya dh bagi handbag..anyway taste die bgs gak dalam beli handbag ni...nenek i tefon dr umah ms kat opis sambil menghadiahkan lagu happy birthday kat i...n malam tu ayah i tefon wish n ty msg die sampai tak....(die kat madinah)hehehe dah terfikir sebenarnya sebahagian dr alasan die dah terlambat nk wish..anyway tak kisah la asalkan igt sudah..anyway lov u all


buzday gift from mi


p/s : sorry mama kerongsang yg besar tu dh hilang.....akan ku jaga yg kecik itu sebaik mungkin supaya tak hilang.. n terima kasih tu mama n ayah kerana melahirkan dan membesarkan saya luv mama n ayah very much

4 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

chantek nyer beg ni...

akak suker gak warna puteh

Didi Nadhirah said...

adik yg belikan taste die ok gak..pilih2 bag pompuan ni....skrg ni rs mcm nk beli beg merah lak hehehe

m@Ri@ said...

birthday sy 7/11

Didi Nadhirah said...

maria :happy belated buzday