Monday, November 9, 2009

eclipse



ok ni la eclipse 4inches heels yg i telah beli setelah 7 bulan tak beli kasut sekali dua i sapu pueh hati den...oh tidak lupa jugo org kampung ayah den....nogori ayah monang pialo malaysia...

ok berbalik kepada kasut ni.....kejadian ini berlaku 2 ari sebelum hari lahir i......so untuk memuaskan hati i...beli satu warna putih n satu warna spring kira ala2 anggap birthday gift sendiri la .....byk cantik2 tp 5 inches takde keyakinan lak..so ni la serba sedikit yg i nk kongsi...istimewa untuk put jugak gmbr ini birthday gift utk die my new shoes...so mari kite enjoy...


p/s : next month target handbag merah lak

4 comments:

Munirah Abd said...

wei makcik sekali 2 weiiiiii eclipse lak tu.selesa x??

1st tu adalah super duper cantik gilaaaaaaaaaaaaaaaaa

mak jelesnyaaaaaaaaahhhhhhhhh

Didi Nadhirah said...

ak suke yg putih tu selesa sikit...tp yg 1st tu mcm ketat gak la pasal br kureng la selesa sikit hehehehe...tp lelama okla tu

Aini said...

lawanyer... Hurmm,teringin nak pkai kasut cantik2 tinggi 4 inci cm ni tp apekan daya diri dh trlebih tinggi, so tidak mahu trus meninggikan diri lagi..huhu

Didi Nadhirah said...

ye la ye la dh tinggi kan apa nk wat