Thursday, December 24, 2009

Gaya ke bilik mandi

alkisahnye di pagi selasa yang indah lagi berseri2 tuan punyer blog......pagi2 antar mama g opis die.....then ternampak la sorg akak dengan rambut panjang berbaju kurung sungguh ayu nampaknye dr pandangan ..dengan rambut dibuai2 angin....cantik...mcm iklan br nk berangan(selingan lagu Natasha Bedingfield - Feel The Rain On Your Skin)

signal berangan kena kaco ade cross line(signal radio tak dapat line)

tiba-tiba

kak ani : mcm nk g bilik mandi
I : hahaha...penat org tu jaga elok2 nak bg nampak cun n mcm model..abih tu mcmana lak gaya rambut g keje...
kak ani :ikat la sanggul ke


gambar hiasan semata ihsan dr inchik google




adoii kak ani rosak2 perception die.....nasib baik org tu tak dgr...kecik ati die...
kak ani ni memang suka komplot ngan anak2 die yg lain kate rambut i letak gel taik lembu nk bg curl...hina erkk...huhu penat I berhempas pulas letak gel lepas basuh rambut tak sikat rambut bahagian curl gara2 nk dapatkan rambut mcm mimi one nation emcess tu..then selalu saja2 dengki usik2 rambut I then sisir2 ngan tangan nak bagi lurus.....pastu dah dengki ngan gel rambut I ade hati suh I letak gel taik lembu tu kt rambut die...dah kutuk nak jugak..tak malu huhuhuu..anyway love u kak ani...
tp
yang I suka satu je..bile I tanye kat anak2 die yang lain I cantik tak..then diorg mesti kata cantik dalam keterpaksaan who cares asal I puas hati(the power of kakak)
>:)

p/s: kak ani aka mama

3 comments:

GhOsToNe said...

hahaha...


terkejut tgk gmbo pompuan ithu!

Aini said...

mak cik rohani yang glamer...huhu

Didi Nadhirah said...

ghostone : gambar tu hiasan semata hehehe...tp lebey kurg cenggitu la rambutnye cume die ayu berbaju kurung

aini : hahhahaha glamourkah kate org nk g mandi rambu cenggitu