Friday, December 11, 2009

sumber kekayaan



adakah ini semua sumber kekayaan ye memang betul hahahhaha >:).....ataupun sekadar mengisi masa lapang di opis(bos suh wat keje pun sempat bukak mender ni lagi)dulu tanam menanam setelam kaya yang melimpah ruah rasa buhsan lak...di masa yg sama merantau ke seluruh dunia setiap hari bersama geo challenge..gile hebat nampak bendera yg kuar kat berita dah leh teka negara apa.....bese la tetiap hr ke serata dunia......then bela pet society..ni pun sama setelah pet dah jadi kaya raya malas dah...n sekarang tengah berjinak2 ngan pet baru yg rs mcm best sikit




yang baju hitam tu si iza buin nye...punyer la dengki nk jugak letak moin nama pet die....ko bajet ko cnatikla dalam tu...cantik lagi I tau...dah la pelahap asyik makan je sampai bekas tu kosong selalu






yang dua ni lak kerjaya baru I menternak ikan...so amat baru lagi...tank pun tak cantik sgt tunggu la i berjaya esk akan ku hiaskan seperti istana





and finally my d'cafe sangat memberangsangkan level pun sampai 50 hahahaha...tak le blah nk up jugak....anyway br lepas renovate hari tu bajet nk wat cafe mcm restoran fullhouse kat jalan yap kwan sneg tu la....renovate punyer renovate pelanggan tak mo masuk sgt....waiter2 pulak mcm malas nk wat kijer...bile nk masak lak sampai i terpaksa jual perabot2 lama....ermm zaman kejatuhan agaknye bese la kan meniaga....so kesudahan nye letak la die nye makanan kat tgh2 jalan bg sume side puas hati....skrg org dh mula masuk n berpuas hati kembali...ye skrg zaman kenaikkan la balik.....YES YES marilah datang ke d's cafe

4 comments:

Munirah Abd said...

aku xreti gila nak main dcafe tu..last last restaurant city je aku layan...

Didi Nadhirah said...

ak pulak tak pernah main restaurant city tu....so tak tau camne

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hahahah
sangat2 syok main ini game...

kekkekkeke

thanks selalu kasi gift kat akak....

=D

Didi Nadhirah said...

sesama la kiter ye kak hehehe :)