Thursday, December 31, 2009

muka wanted


after lunch kat NZ garden tadi....tibe2 iffah my officemate boleh lak tetibe kuarkan isu ni...iffah kate die selalu fikir kalo jadi camni macamana la hidup nanti.....bayangkan rupa kite ni mcm banduan yang paling dikhendaki di dunia oleh FBI,CIA,KASTAM,PDRM or PTPTN(ni pun leh dianggap banduan ke)...org kate muka kite ni ade 7 orang yang sama dalam dunia...mesti org nak pandang semacam kat kite...pastu ramai2 pakat nak contact org yang berkenaan tak ke haru biru...time tu lak kite br nk suapkan ayam goreng KFC kat KLCC...mase tu la pihak berwajib datang menyerbu kite tgh makan KFC (snack plate satu tight n drumstick spicy...milo tak nak ais)takkan nak pakai tag besar2 "SAYA BUKAN SEKIAN SEKIAN ORANG" kite tu kat leher lak siap detail diri lagi ade kat situ(macam zaman sekolah lak bile tak siap homework kena pakai mender ni)

so apa perasaan korang erkk..kalaulah ......

p/s : mintak dijauhkan lah mender2 camni tak tenteram hidup

4 comments:

Munirah Abd said...

gila scary weiiiiiiii

mintak simpang weiiiii

GhOsToNe said...

x bayar PTPTN dianggap bnduan???

HAHAHAHA...

sian lew artis2 kite y dkhndaki!hehehe

Didi Nadhirah said...

kak mun : tu la mintak simpang
ghsotone : tu la kalo tak bayar ptptn di anggap banduan konfem sume org berlumba2 nk bayar

Jard The Great said...

apakah yg berlaku? ehhee..

slamat tahun baru!