Wednesday, December 30, 2009

weLcoMe BaCk

welcome back (sebut ala2 faizal tahir)

yeahh esk ayah akan balik dr tanah suci....oh ye ayah memang selalu g sana...since die memang keje ngan salah satu badan yang bertanggungjawab menguruskan jemaah haji di Malaysia...eventhough dah pencen die stil dapat continue his job....this year ayah keje kat madinah.....so malam ni ayah akan bertolak dr madinah pada pukul 7 malam (waktu tempatan) dan akan sampai di Malaysia pada hari Jumaat pukul 9 pagi.....since dr kecik memang ayah g mekah....berbelas2 lemon kali hehehe...anyway time kecik2 dulu...asal nampak kapal terbang je mesti lambai sambil jerit2 nama ayah...yer la dulu airport dekat subang so memang la fligt ni selalu terbang atas umah I..anyway since ayah ade kat sana dari 15 okt until 31 Dec boleh dikatakan tetiap ari ayah tefon....sampai tak tau nak cakap apa..

me : assalamualaikum..ayah sehat?
ayah : waalaikumusalam sehat,akak lak?
me : ok sehat...kaki ok ke..tgh wat apa
ayah : kaki macam tu la jalan2 jauh2 sakit..ni tgh tunggu waktu maghrib

ha macam tu la....common conversation I dgn ayah..ade la sekali sekala die tanye pasal kad kredit die dah bayar ke lom..since memang I yang manage akaun maybank die after die pencen dulu jd PA n sometimes jadi drebar gak...eventhough I mcm tak rapat tapi I memang sayang sgt kat die..nak mintak doakan I supaya dapat keje yg lebih baik(ni i tak mintak scr terus terang tp die selalu kate die selalu doakan pasal I currently memang tunggu answer dr satu job ni)...n satu lg cepat dapat jodoh yang baik tp malu hehehe... anyway welcome back ayah akak really miss u.....




ayah I memang putih n seksi tyme ni(kelana jaya)



p/s : happy anniversary to mama n ayah 30 December 1983

8 comments:

missiesya said...

ai..semoga sentiasa ceria

fiza said...

Bestnya ayah didi dpt slalu gi mekah (^_^).

iena said...

alhamdulillah selamat sampai

GhOsToNe said...

baguih lol awah kamu!!

zella said...

semoga selamat sampai...
happy new year to u...
=)

Mi vida said...

x sabar jugak nk g mekah...lmbtnye lg nk keje, nk wat duit..adoii..

Munirah Abd said...

selamat kembali pakcik..

saya pun rindu pakcik

hahah asal tetiba..ngenggg :p

Aini said...

adik abg di situ..huhu