Wednesday, December 30, 2009

haPPy fOr Them

as usual ym setiap hari kat opis...bak kate kawan I...ko ni syok tul asyik ym,fb jer kan..dah tu memang keje Idok depan pc...sampai nk menulis pun rasa kekok sekarang..kalo dah ade tegur tu i tegur la balik...tetapi ikut mood gak la ..takkn setiap hari nk chat mender yg sama buhsan gak...eventhough ngan bestfriend i pun kitaorg jarang chat...
anywyay sedang ym2 ngan bestfriend di suatu ketika

X bestfriend : D.. ak nk kawen ....
I :best nye at last kawen gak ko yer sernoknye...
X bestfriend : ko org 1st ak bgtau
I : wah raser dihargai

eventhough X bestfriend pun ty pendapat kat I nk wat baju kawen n die tunjuk baju sanding die nanti camne...sangat santek

Y bestfriend : ko org pertama ak bgtau ni...ak beli set tido
I : wah boleh la ak dtg lanyak nanti erkk
Y bestfriend : xsempat ko dtg nanti set tu tak sampai lg
I : ko saje je kan

minah ni sampai kesudah I tak dapat pi umah baru die..nanti la ang dengan ang2 sekali ak lanyak

actually I feel happy for them...so gud luck to both of U...hope next year impian I akan tercapai pulak


suka tengok kartun ni time kecik2


from inchik google

10 comments:

Si budak Aboi said...

ye..hargai sahabat ok !

GhOsToNe said...

sgt besh kalo dapat kawen skunk!!!

hmm...

Didi Nadhirah said...

Si budak Aboi : ye hargai mereka sementara mereka masih ade hehehe

GhOsToNe : hahahhaha

Farin said...

Sabar la..nanti ada jodoh ada la tu....new year sambut kt ner???

Didi Nadhirah said...

farin : eh impian bukan nk jodoh k...

..nOj.. said...

fren r meant to b forever kan...

zack zukhairi said...

sronok kan tgk kawan da nak kawen? aku je ntah bile nk kawen...

Aidi-Safuan said...

hoho...aidi-safuan punya tarikh kawen bulan 12 gak.tapi taun tak tau lagi. haihh...

Didi Nadhirah said...

..nOj..: yup friend forever

zack zukhairi : sama la...asyik dok tgk org kawen je

Aidi-Safuan : i nye lak lepas raya tapi tak tau raye bile hahahha

zella said...

i pun suka kartun tu time kechik2 dulu... cute sgt! =)