Tuesday, December 15, 2009

toiLeT canggiH

sabtu lepas p shopping2 n tempah baju..beli buku tambahan untuk sufi ulang kaji..hasilnye 3 helai baju berjaya ditempah....buku pun banyak jugak...org gi shopping kuar kul 10 ke paling awal ni kami kuar 8.30 pg....huhuhu awal tul mcm nk bukak kan mall je...anyway we all g sarapan dulu kat restoran haniffa area jalan TAR tu..tosei die terbaek la i rs sedap rangup n i suka masam2...anyway lepas je makan terus g parking kat sogo then mama cakap die sakit perut then oleh kerana kedai tak bukak lagi so adik i suggest g kat toilet yang masukkan coins tu antara sogo n pertama kompleks...adik i kate bersih..tp hati2 per coins 20sen or 50sen kot only 15 minutes haha sekarang bukan air tin je ade mesin camtu tiolet pun ader...tp beware la sikit kan pasal 15minutes je limit daam tu huhuhu..takut kang tetibe kalo ade mesin suara 1 minit..20 saat kang kelam kabut nk cr air la nk pakai seluar la then tetibe pintu terbukak can u imagine(imaginasi semata2)...so kitaorg cakap la adik i yg bongsu tu memang tak le g la toilet camtu...pasal die sok dalam toilet mcm tgh bsh toilet....tp kuar2 macam tu gak toilet tak berkilat pun......die kuar pun mcm tu gak tak putih pun mandi berjam2







gmbr dr uncle google

8 comments:

udacun said...

Really?? penah tgk toilet cmni time ak p naik monorel nk p times Square..
but btol ke die nyer pintu terbukak sndrik?? haru weh.... hahahhaa... terlmbt cikit malu besor tuu

GhOsToNe said...

uiks!!

x tau pn ade toilet cenggitue..

bahaya2!!!

Didi Nadhirah said...

udacun: tu la ikut time la..nanti mesti die open sendiri...adik ak kate la

GhOsToNe: nnati jumpe sila la try..anyway bersih toilet ni..tp die ade limit time la kan...so hati2 hehehe

Aini said...

Kt jay bee ade x?? Hehe..

Didi Nadhirah said...

koni : jaybee i tak tau la pulak makcik koni...rindu oo jaybe..anjng warisan stulang...bazar ramadhan tmn u....sume la tempat2 yg i g ngan botak hahahahahha

Farin said...

uikz...ada ke toilet camni???huhuh...ok la service dier pon bagus,tapi tu la 15 min jer leh guna..huhu...japanesse style...

Didi Nadhirah said...

farin : so sendiri igt la kalo nk duduk lelama dalam tu

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

canggih giler..
siap ada time2

hehehhe