Monday, December 14, 2009

impian didi

juz nk ty pendapat relevan ke i nk beli mender ni...dulu g ikea niat dh nk beli dah..tp tibe2 terfikir kalo i kawen tahun ni kan rugi je beli...tp tunggu nye tunggu tak kawen2 gak.then dtgla niat di hati kembali nk dapatkan bender...tgk bilik sendiri mcm tu je...buhsan nk dok dlm bilik..kalo ade mender ni buleh la berangan ala2 princess...kalo pakai mender ni warna putih sesuai tak ngan cadar yang putih bunger kecik warna pink then wall paper pun warna camtu gak....



bwh ni lak katil impian i ...impian perkahwinan katakan i suka ade langsir2



so kalo impian satu susah impian 2 susah takkan nak pakai yg bawah ni tak muat nanti hahahaha...


11 comments:

DiLa cAnTik said...

aku pon suke katil tiang2 tu la...mcm classic je kn...hehe..

mOon said...

didi...moon suka gak ktil da tiang2 nie..nnti bt tiger show da tiang 2 kira ok la hahaha dpt bygkn didi da kat tiang 2 aawwww

Didi Nadhirah said...

dila xcantik : sama suka suka
moon : amboi2 imaginasi tinggi nampak

Aini said...

Haha..cantek2.. Puteh sesuci murni gitu..

Didi Nadhirah said...

aini : mcm princess kan kalo i tido kat situ kan kan kan...princess of heart gitew ahahhahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hahhaha
yg bawah sekali paling jimat
leh di bawa kemana2....ekekkeke

Munirah Abd said...

pakai je yg bawah tu..hahahha

Didi Nadhirah said...

kak yanie : kalo muat la beli 4 5 sekaligus pun takpe hahaha
kak mun : yg bawah tu ko leh la kak mun hehhehehehe

♥akukahmilikmu®♥ said...

suke ar tgk katil yg atas skali..nak gak katil mcm tu..

Farin said...

Pergh nk wat tiger show plak...katil utk tido jer la..yg atas sekali tuh mmg cantek...nmpk mcm princess la klu pki mcm tuh..hehehe...ingat lagi masa tido kt KG pki kelambu...syok la feel dier lain..huhuuh

Didi Nadhirah said...

akukahmilikmu : tu la sweet kan dlam rancangan nk make over bilik tidur la ni

farin : ye katil utk bajet2 tido ala2 princess la..bukan tujuan lain