Tuesday, December 8, 2009

sebab musabab kenapa.......

sebab musababnye kenapa I tak kawen lg

1. mama stil lipat baju...(nanti die buhsan lak takde baju nk lipat)
2. mama potong buah untuk kitaorg lagi (suka2)
3. ayah stil isikan minyak kete (nanti die pelik duit die terlebey lak setiap bulan)
4. g pasar pun mama belikan sayur n buah apa yg dikhendaki(suka suka)
5. laptop rosak pun ayah sponsor
6. sewa umah tak yah bayar...kete free pakai....
7. makan kat luar pun ayah sponsor lg kekdg kalo ade die
8. takde calon hahahah (yg atas2 ni sebenarnya utk cover line je)


semalam mama baca buku utk exam die khamis....then mama cakap apa ni masuk bilik kaco die baca buku...then i cakap tu la sape suh kawen...tgk i ni relek je hahaha ..sgt tak logik nye jawapan hahaha

p/s : anyway gud luck mama

8 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hakhakhak....

jawapan no 8 tu la yg sebenor2 nyer eh?


takpe2...kita sama2 cari calon yg beriman k dik...

=D

Didi Nadhirah said...

baik.........

Farin said...

calon xde ke ,atau didi memilih..heheh..apa2 pon gud luck..if anything just call me...tau didi x suka kt saya,heheh but i'm still accept you as my frens...friends forever...

Farin said...

calon xde ke ,atau didi memilih..heheh..apa2 pon gud luck..if anything just call me...tau didi x suka kt saya,heheh but i'm still accept you as my frens...friends forever...

Farah Annysa said...

didi memilih la tu. alo x da ikut jejak langkah kwn2 ny yg da kawen..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

salam hye nice post jom singgah n pollow saya

J u l i a 。.゜✿ said...

wakakakaka !
tergelak gelak kakju baca entry yang ni.
hihi sengal betul.
besh besh =D

Didi Nadhirah said...

hehehe.. :) thanks sebab baca kak ju