Thursday, January 7, 2010

PrettyZaza baby face contest






2nd contest yang I join dari blog prettyzaza  kisah I dengan cousin ni memang tak habis2 mana taknya dah takde adik kecik so cousin pun jadi la..nak tunggu anak sendiri lambat la lagi anyway ni gambar masa die umur beberapa bulan ms ni tak dapat kaki lagi...I dukung kuntum n letak je atas katil terus die pose ala2 camni






ala2 pose lemah gemalai n menggoda gitew (kualiti gambar hp je )

nama : farisha zulaikha aka kuntum
umur : 2 tahun
jantina : perempuan

3 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

hehehe aka kuntum ?
aduiilaa.. tergelak kakju.

kakju ada sorang mak sedara,
kami semua panggil dia mek kuntum.
=P

Didi Nadhirah said...

kuntum sgt klasik di masa kini
die ni eventhoguh tgh nangis pun ayah suh angkat kaki or tangan die akan angkat hehehehe

Zura said...

good luck didi..