Thursday, January 14, 2010

ganti...

semalam dapat phone call dr mama pukul 3.10..ty I nak balik Kg ke tak..aik pelik gak angin takde tibe2 hujan je..huhu...tiba2 ty pasal balik kg...rupanya2 atok sedara I meninggal...so riso jugak mama nk drive sesorg...so I pun mintak permission SV I...die ok je but company ni kena ganti la bape jam yang kite balik awal tu..so hari ni balik 7.15 malam la continue esk sekali...

13/01/10
3.30 : g bukit aman amik mama
4.50 : r & r seremban makan mee kari,behoon sup dan pau(semua dikongsi bersama2 4 org ye)
5.30 : meneruskan perjalanan (lalu pedas tersentap seketika teringat bekas bakal bf pernah sek kat situ
)
6.15 : sampai kg (melako lubuk china)
7.35 : ikut maksu amik kuntum kt area umah die (london londang)
8.30 : jaga kuntum n syiran (kakak sedara yg baik bermain bersama adik2 sedara bertuah diorg)
10.30 : tyme for balik
11.15 : singgah r & r seremban makan tauhu sumbat n yong tau fu
11.45 :bertolak dr r & r (wan jadik co-pilot kena paksa berborak pasal dh ngantuk abih la satu kg I ty padahal tak kenal pun)
12.30 : sampai umah
12.40 : tido

14/01/10
7.30 : kena g keje...dok lepas opis sampai kul 7.15

mama suh ayah bawakan baju t-shirt die...tp baju kelawar yang dibawanya...ayah oh ayah buat I ngan mama tergelak je masa kat r & r tyme check baju apa yang di ambiknya

nota isi perut hatiku : malamni kul 9.30 nk tido huhuhu

7 comments:

ishiko said...

hu3x.. wat a penat day...
^_^

zella said...

hehehe...
maybe ayah u slalu tgk mak u pkai bj kelawar so dia bw la yg tu hehehhe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

sempat lagi teringat bekas bakal bf

hahhahhaha

fiza Mastar said...

haha..ayah u sangat funny & rindu exbf ke?? hee~ neway, takziah untuk u atas kehilangan atok sedara. al fatihah.

sI tEDI said...

leh deting kat tg bidara

HEMY said...

nak cepat kot tersalah amek..ekekekeke

Aini said...

"bekas bakal bf" tu yang tak boleh blah ayat die tu..hukhuk