Monday, January 11, 2010

pelamin anganku musnah



masih lagi tidak terlewat untuk aku ucap tahniah
di atas kehadirannya menggantikan aku
pastinya oh hidupmu akan lebih bermakna
dan aku ussah kenang walau kita pernah berkasihan
maafkan diriku ini kerna tidak hadirkan diri



opps...zasssss line radio rosak lagi... bukan tak hadirkan diri kau yang tak jemput...hahahaha tajuk takle blah...semalam lepas je I balik dari kuantan
tercari2 la signboard nama anak jiran I yang kawen tu....tup tup terpandang satu signboard yang I memang kenal nama..rupa2nya kamu cinta monyetku....tak sangka lak
awal tul ko kawen kan....br ari tu je I tengok fb die...ade gambar rombongan merisik....tak sangka lak erkk..igtkan ade next step untuk bertunang...tgk2 ko langsung dulu...

ermm anyway selamat berkahwin la (hahaha ada nada kecewa ke)..memang die ni first love I dari form 1..I suka die sampai form 3..tp bese la I jadi admire die je..never2 to admit yang I suka kat someone tyme sekolah...dulu kalo dapat tgk bumbung umah jadila pasal umah memang satu taman...bgs I cr calon dekat umah..kalo jadi kawen la tak yah gado2 nak balik raya mana hehehe...

tapi tyme zaman U memang I advance skit la walaupun I tak amdit jugak...I juz tunjukkan dgn berbagai cara I suka die tp dh takde jdh kan....mayb Tuhan nk bg yang lebih baik kat I (ayat ni sentiasa bg semangat kt kawan eventhough diri sendiri) ok sekian laporan I ari ni.... nk sambung layan lagu pelamin anganku musnah balik...daa....

nota isi perut hatiku : asam yang dirampas oleh mama berjaya ditemui sabtu lalu

14 comments:

zella said...

mmmg touching r bile tgk secret admire kite kawen...

sob...sob...sob...

..nOj.. said...

lorrr camtu ke... xpela... dia bukan jodoh didi nk wat camne... ade la tu yg terbaik nanti...

Aini said...

sila kawen secepat mungkin sebab i tak nak langkah bendol ngan u ni...haha..

Si budak Aboi said...

semoge bertemu jodohnye !

-HanaMichi- said...

lex di..u'll get better later..di rawk!

Didi Nadhirah said...

zella : yup tertouching seketika
noj : yup ade yg lebih baik di luar sana
aini koni : silalah langkah bendok I tak kisah....tp tau syarat langkah bendul..bile dh melangkah kena bg hadiah kat org yang dilangkah tu
si budak aboi : amin
hanamichi : hope will get better soon

DiLa cAnTik said...

jgn keciwa beb..smpai dgr lagu pelamin anganku musnah nih...aish...

Didi Nadhirah said...

xde la kecewa bender dh berlalu life must go on...ni saje2 layan je hahahaha

zack zukhairi said...

"maybe tuhan nk bg yg lagi baik kat I"

haha! ni ayat pasrah :p

Didi Nadhirah said...

hahaha ayat penyedap hati dan perasaan

izandaughtersalleh said...

sob sob sob.
tak pe ade lain tu.

JMR said...

cian..takde jodoh le tu..jdh ngn org lain kot...

J u l i a 。.゜✿ said...

aik ? didi orang kuantan ke ? kuantan kat mana ? tak bagitau punnnnnnnnnnnn

^ ZuMaWaMBa ^ said...

dekat nak same je cite kite..
hekhekk..
part yg form1 tu r..
hahaa