Wednesday, January 6, 2010

sepak or tersepak

pagi ni bz sikit..tp tetap nk update....pernah alami kejadian mcm I

1st
masa : x ingat(kira2 setahun yang lalu)
tempat : area tempat gosok baju
gosok baju dengan suka hati then tetiber terover excited..jeng jeng...iron mengelungsur dr board jatuh tersembam ke bumi... soalan pertama dr mama or ayah either one la I pun tak igt
...rosak tak iron tu...kecik ati den bukan nk ty kaki I ni luka ,injured ke terseliuh sayangkan iron dr kaki sorg anak perempuan diorg ni


2nd
masa : waktu petang ahad
tempat : ruang berehat2
last week tersepak frame gambar...luka amat dalam ayat 1st mcm biasa.... mama tanya pecah tak frame tu...fuhh sentap..dh la kaki berdarah2 die sayangkan frame tu huhuhu

ok minggu ni banyak kejadian tersepak menyepak antaranya :
a: lantai dapur.. natijahnya bakul sidai baju menjadi mangsa lepaskan geram(kaki kanan)
b : semalam tersepak kerusi...kaki dah sakit takde mangsa terdekat so tiada adegan lepaskan geram (kaki kiri)


p/s : azam minggu ni nak lebih bersopan santun di dapur..sayangi kaki anda seperti anda menyayangi hp sendiri(takde kena mengena lansung)

6 comments:

pak long said...

salam....
kata dasar - sepak
imbuhan - ter
maknanya tak sengaja la tu....

Si budak Aboi said...

kah kah!

lucu jugak nie..!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

iron mahal kot
hehhehe

alalalala...cian dier...
kaki tersepak frame eh...

kena masuk team bola sepak nih
tak pun...main futsal

hahahha

GhOsToNe said...

ALA KECIANNYEW..

JGN AMEK ATIE NGN UR PARENTS TOW!

sI tEDI said...

aduhai.. kena lebih sopan santun .. alert pada keadaan sekeliling

enyheartsdiamond said...

hahahaha..catwalk laa :D