Thursday, January 28, 2010

terjumpa kekasih lama



topik of the day....apa perasaan korang sume tgh berjalan2,bersantai2,berjimbe,berunggeng kat mydin,klcc,zoo tetibe korg jumpa bekas kekasih lama dengan gf/bini/skandal tengah berjalan bersuka2an penuh keromantikan...hal ni takkan berlaku kat I pasal I takdak bf huhuhuh sedey :( ..yang I ade cuma bekas bakal bf.....tp kalo boleh I memang tak nak jumpa lansung die ngan makwe die...nanti kudis lama berdarah kembali....wah2 ayat...ok I dah move on....fokus dgn azam thn br skrg mencari bakal suami bukan lg bf.........

tp kalo betul2 la jd kat I terjumpa mamat ni ngan awek die

1. tak cnati pun....lawa lagi ak la...adakah ini tanda2 cemburu dan meluat..oh tentunya tidak skrg ni I dah fokus2 azam thn baru

2. bile sesorg kite jumpa die apa lagi sauk la mana2 mamat ensem suh berlakon sat jd marka kita....sebagai upah blanje aiskrem sundae mcd dua (ok ni i rasa mcm takkan wat) *peringatan jangan pi sauk abang la sudah la

3. buat2 la peramah (ok ni memang hipokrit)

4. buat tak nampak je kalo leh elak dinampak lg bgs

tp kalo ikut turutan I prefer 1,4,2,3....wauwauweee siap ade ranking lagi....
so inilah antara perasaan I la kalo terserempak...tp kalo die terserempak masa I dah ada pakwe...huhu memang dialu2kan untuk terserempak...br best menunjuk sikit...igt ko je leh ade makwe...ok n3 kali ni I mendapat inspirasi dr status kawan I kat fb...thanks mai coz bg idea....



ada ak kesah....lalalalala boleh jalan lah


nota isi perut hatiku : 3 org sudah ku tunggu tp tetap berlalu begitu (mcm puitis la pulak n3 kali ni)

18 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak pernah lagi terjumpa kekasih lama bersama isteri @ gf baru

hehhehehe

mYpRecious said...

agaknye mmg dha tersurat saya betul2 tade jodoh ngan die. lepas puytus dulu mmg tak pernah la kunun2 terjumpe ke terlanggar bahu ke.. Now, dia pon dah ade anak.. Hurmm kalo betul la terjumpe die kan.. Tak koser kut nak tegur.. haha.. Mlas nak ingt cite lame sbb damn hurt..

let it be lah.. masing2 dah ade life sndirik kan.. =)

Rye said...

xpenah jmp lg stakat ni.
tringn gak nk bsua muka.
then show how hepy i am dpt lps dr dia. n say sorry 2 her new 1.

klo jmp pn wt derk je...;p

Precious said...

Kalau jumpa, kenyit mata, boleh?

Zura said...

belum terserempak lg...kekdg nk jgak terserempak sbb nk th keadaan dia tp nti mesti cm gabra...

iedaLUVsham said...

oyoyo..sedih je ayat yang last skali tu, hehhe!! :)

lotikus disarimankan said...

harap2 la tak akan berjumpa
kalo tak jenuh mengelupur nak menyorok ha

Nadya ©™ said...

Kalau terjumpa,buat ta kenal sudah..
Dia da ada life sendiri & kita da ta ada apa² kaitan dengan dia kan..
So,who cares..
Past is past..Life must go on..

Statement ni mungkin nampak macam poyo..tapi itulah kenyataan

Miss Q said...

mesti nk compare!

jan said...

blum pnah sy terjmpe ex sy

eyes143.. said...

feedback anin~ anin penah terserempak pahtu dia tego anin n anin pn juz say hi jer..

takde aty lgsg nk sembang ngan org yg sketkan aty kita..

useless oke..

Si budak Aboi said...

buat x reti ajelah!

Ms.Independant said...

Tak kesa je kot...
Tp mungkin janggal jugak la sket.

:)

cik EPAL said...

talk to my hand :D


p/s: klik iklan prudential

Zuewairy said...

kekasih gelap ada;)

uyooo..siap upah mengupah g;)

ishiko said...

hohooo.. ignore je..

::aMaD:: said...

tak prnh jmpe lagi..sbb baru lagi off..huhu
harap2 tak jmpe da pasni..
kalo jmpe pon,wat selambe jela.
i have my own pride.
why should i back down?

Redbloodsnow said...

hgahahaha...ayat yg no.#1 tuh mmg ayat standard bile kita terserempak dgn ex-lover kite kan.

mmg tuh lah ayat 1st terkeluar dr mulut....hahahaha.