Sunday, January 24, 2010

mat bunga



jumaat ari tu I layan cite mat bunga...lakonan Remy Ishak....cerita die si remy ishak ni jadi mat bunga...yang layan cerita hindustan....sampai awek die nak tinggalkan die pasal malu pakwe gagah n macho layan hindustan sampai nangis2.......tp paling tak le blah sekali mandi pun pakai bunger(nak buang suey ke).....tido pun letak2 bunger ats cadar macam pengantin baru....hahaha nampak sweet lak si remy ishak yang nampak macho tu baca novel...sampai I tergelak2..perempuan pun tak letak bunger ats cadar ms nak tido hehehhee...anyway cite ni kelakar la..tayangan ringan di malam2 jumaat yang indah...anyway betul ke ade laki camni erkkk????? yang layan hindustan tu I pernah dgr la kawan I cite pasal bf die tgk sampai nangis2...tp sampai letak2 bunger sume tak pernah la pulak


bunge ni i petik ms nenek i takde umah


nota isi perut hatiku : esk nak keje dah buhsan ...nk cuti nk vacation nak holiday

12 comments:

sI tEDI said...

tgk jap ari tu. pastu tuko cenel lan. cite macam x masuk akal jek!
eekekekke

Jard The Great said...

uhukz.. sok ku keje

Farah Annysa said...

takkan ada kot melainkan bukan lelaki tulen. pompuan pn tak buat letak bunga ats katil.. xkn lelaki ada yg over plak. tp xtau le kan. hehe

Kak Nora said...

Tapi Mat Bunga takut lipas!!!!

iedaLUVsham said...

ahahaha!!! akak nak tengok citer tuh tapi berebut ngan laki aku, dia nak tgk citer lain! sabo je la! ;p

mYpRecious said...

tgk gak kejap time die tido tabur bunga atas katil tu.. comle betul.. sekali laki aku dah masuk campor suh tuko cahnnel puloks.. kacau betull. laki aku bukn boleh kalo tgk org nak layan drama melayu sikit..

Si budak Aboi said...

emm x tgk ler!

ishiko said...

hehee... ade jgk cmtu ehh...

Anonymous said...

ape nama lagu mase citer tu habis ah?????pls.....nk tahu sngat.....

L@n@ said...

aloh .. x tengok lorr..

tag tulisan tangan kidal aku

Zura said...

eeeeee...lawak nye mat bunga..xsuke..

violetless said...

hahahahahhahaahahhahaha,,,bestnya berbunga2 ati tgk..hahah