Sunday, January 17, 2010

sediakan payung sebelum hujan



kenapa mesti sediakan payung sebelum hujan...pasal kalo takde payung semasa kite berjalan2 di luar sana kite akan dibasahinya...lain la kalo nk guna daun pisang...jadila sediakan daun pisang sebelum hujan sambil pakai daun pisang tu leh la nyanyi n joget memori daun pisang menjadi kenangan...anyway n3 kali ni nak cite payung idaman I...lama dah cari payung ni kalo jumpa pun putih tapi tak transparent...dh try dah pesan kat membe2 yg g korea,vietnam tapi lom ade jodohh kite lagi la payung takpe2 i akan cuba n berusaha untuk dapatkan...tambah one of azam untuk tahun ni



payung idaman hati(thanks u akak google)



so bile dh dapat payung nanti leh la feeling2 mcm dok kat korea mcm gmbr bawah ni...huhuhu.





sambil ditemani oleh abg kim hyun joong sepayung berdua di dalam salji...ewahhh anda ye saya suka......



thanks cik google pasal banyak letak gmbr abg I


p/s: mission complete alasan tak yah g kenduri malam semalam..adalah.komplot ngan adik kate keje sekolah tak siap lg......

10 comments:

sI tEDI said...

x pernah lagi nampak pesen tu kat melaka ni!

Si budak Aboi said...

name saye rain !
muahahahaha

mYpRecious said...

payung sexy tu idaman hati saya jugak.. tapi sumpah tak pernah nampak ade jual kat mane2.. kalo nmpk terus smabar 3 kaki.. hak hak.. beli secara tamak.. huhu..

zaza said...

mostly semua gurl kt malaysia nie minat payung yg cm g nieh,..

acc i pun tgh cari but still xjumpe lg smpai skrg...sngt la sedih...

nie mesti bru hbs tgk cite boys before flowers kan?? ahakss..

iedaLUVsham said...

serius akak pon suke payung cenggitu, rase ala2 kat overseas le plak! hehehe!! :)

enyheartsdiamond said...

skrg payung wine bottle la :)

AzuanBudakMemandai said...

susah nak tengok kat Malaysia nie huhu

^ ZuMaWaMBa ^ said...

tb2 sy rs cm heroin FullHouse plak!
perghh~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

dah lama cari payung jernih cam tu
kat ner ada jual eh....

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH