Friday, January 29, 2010

bile dah ade gf mak mula hilang satu anak



credit to google


pagi ni masa borak2 ngan supervisor and office mate I pasal nak clear leave punyer pasal...borak punyer borak cerita la pasal
office mate I yang sorg lagi ni...igt die sambung cuti lepas chinese new year...tp tak jadi pasal gf tak dapat cuti...so kesimpulan
dari Supervisor I yang chinese juga ni cakap..."BIASALA TU BILE SUDAH ADA GF MAK AKAN HILANG SORANG ANAK" hehehe

tergelak n terkesima la dgr kesimpulan die....tp ade betulnya jugak...dulu ms takde gf..tyme cuti2 panjang mesti balik kg n sambung cuti
tp sejak ade gf ni kena tunggu sesama gf la br cuti...nasib baek gf satu kg...kalo negeri lain tak tau la mcmana..tp kawan chinese I ni dulu rajin
nak dekat chinese new year mesti blk kg selalu tlg mak buat kuih raya....tp skrg pun baik gak...tp tak selalu la balek kg..ni pun die amik cuti dua hari
nak tlg mak wat kuih raya hehehehe

nota isi perut hatiku

9 comments:

nursarah said...

pandai cina tu bagi ayat.. baik punya.. haha

sI tEDI said...

gf ngan mak.
mak lebih penting. kalau gf x nak balik kg minggu ni.. kita balik dlu

eyes143.. said...

hee.. btul2.. skrg neh pantang cuti jer, bkn nk duk ngan famili da.. =p

Ms.Independant said...

takot gf majok ah tuh!
huhu

:P

AzuanBudakMemandai said...

aku suka je balik kg huhu...

FaTiN said...

mak lagi penting pada gf ^^. gf balik la sendiri. hihi

♥akukahmilikmu®♥ said...

mantop gila ayat cina tu..hikhik..mak la lagi penting..

Redbloodsnow said...

hahahaha...setuju dgn ayat tuh. Teringat lak ngan tunang Zie. Time cuti, melekat kat umah Zie jek. time mlm baru blk umah sendri..hikhikhik

fiza Mastar said...

tk semua laki mcm tu kot..ade gak yg dahulukan mak dr gf..lgpun,mmg lagi penting kot dr gf..:)