Thursday, January 14, 2010

maafkan diriku ini kawan2 andai



maafkan diriku ini wahai kekawan andainya terpaksa membuat entry kali ni yang mungkin akan menyentuh hatimu kekawan hahahaha...seperti janji I kepada ayap..menjelang tahun baru ini I akan start pangkah muka kepada org yang telah berhijrah statusnye...ye ayap ku sudah tunaikan janjiku padamu. Ini lah muka semuanya selama 2 tahun bersama2 menempuh onak dan duri..ranjau dan bahaya yang kita tempuhi..ke serdim bersama, ke pulau bersama ibarat isi dengan kuku...dari yang berkahwin...sudah ada anak...dan sampai yang dah jadi duda...takziah kepada abg syukri di atas pemergiaan isteri tercinta...



final -last paper en man lec yg agak kerek- 1st day kelas die dh kena halau kuar pasal masuk lambat hahaha



dari kiri yang tersenyum gembira tu I la org lain sebuk baca note I dah konfiden
sebelah I tu dila tak lama lagi kena pangkah la tu
yatie still single but i dont know la available or not
zaidah single but not available
nuyun bulan 12 ari tu tp hubby keje sarawak skrg pity her..
tudung hitam marlina udah berkahwin jua...masih belum ade rezeki
shima tudung biru agak howt ms zaman belajar dulu tp udah married ya
dila aka adik married pertengahan tahun lepas...dpt tau pun kt fs..kawen dgn md daud anak sedara lecturer math kitaorg
azlina saja2 pangkah pasal dh lost contact...so assume dh kawen la hehehehe
suhana single but not mingle2
faradila setia menunggu bf nye yg belajar kt UMS
elia budak kecik ni pun kawen gak



jamuan perpisahan di pizza hut



kiri pic tu kimi anak satu
fairuz kawen tahun lepas
keril depan tu pun kawen tahun lepas
md syah br dapat baby gurl
zul br kehilangan baby nye al-fatihah
abg syukri 2 perempuan satu lelaki tetapi telah kehilangan isterinya die ni memang dah kawen since kitaorg start belajar(askar sambung belajar)




pre-jamuan perpisahan di serdim



dalam gambar ni yang tak mention ialah
nan kawen hujung tahun lepas gak...cantik bini die
penut anak pompuan sorg comel hehehehe




nota isi perut hatiku : i je yg solo...ok tahun nekad nk bg pangkah muka gak kt gambar tu

18 comments:

deatH_luVer said...

hehe..
dah de calon ke..
nekad je tuh..
:)

Farah Annysa said...

wah best le entry ni. nape xltk gmbo team bola baling mhs...

DiLa cAnTik said...

entri paling unik kot..hahaha..klau dh nek pangkat muke kna pngkah eyh...aish...rosak muko den nnt...ahahah

Didi Nadhirah said...

deatH_luVer : calon non ado tp nekad mencari calon
nik : ala team mhs tak banyak yg kawen pun
dila xcantik : yup naek pangkat muka kena pangkah

zella said...

kesian muka2 yg kena pangkah tu heheheh

akiss said...

waaaaaaaakakakakka. selamat berjaya memangkah diri sindiri ye.

*intan ko xpangkah, ke lain kelas? hahaha

Didi Nadhirah said...

zella : dh nasib nk wat camne hehehe
akikis : ye doakan ku berjaya..intan kelas lain la

Aini said...

next entri muka so kodi pula akan dipangkah mybe..huhu

..nOj.. said...

wahhh kejam gile pangkah muka... hehehe

merahitujambu said...

abs muka org kena pangkah..huhuhu..

eyes143.. said...

cian suma kena pgkah muka..
ngee

aku zaty said...

hoho..
nak kawen nty
jgn lupe kirim nasi minyak..
hee~

Didi Nadhirah said...

koni : hope so to pangkah my muka
noj: hehehe nk bgaitau dah married hehehe
merakitujambu : hehehe sape suh diorg kawen cepat
eyes143 : kesian kan
aku zaty : insyallah..nanti jgn lupa kem hadiah sekali

sI tEDI said...

pangkah jgn x pangkah!

Kyuubi_85 said...

ade, siap pangkah lagi... kejamnye..

Si budak Aboi said...

mcm pangkah muke penyamun aje..

naim said...

teringat pulak dah ha......

nan said...

aku suka n3 ni.. hehehe...