Saturday, January 2, 2010

berjogging dan bersenam di KLIA

1/1/2010 amik my father kat KLIA,mama pesan nk g kul 6.30 huhuhu apa la pagi sgt ni..nak g..mama kate nk berkelah makan breakfast sambil tgk kapal terbang..aduh tak minatla...last sekali kul 7.30 jua jalan dr umah....pukul 8.15 ayah tefon flight die sampai awal sejam...amboi pilot ko rempit ke kat atas tu.....sambil2 tunggu ayah kuar I kena la bersenam n berjogging...orang lain relek2 gelak2 menghirup udara segar dalam KLIA I terpaksa bekejar dengan kuntum dalam airport tu....jatuh saham I tau...tyme kejar ok lagi tyme kena dukung huhuhu dah macam anak dgn ibu lak padahal cousin I....yang adik kuntum lak tak mo pakai kasut...kaki gatal nk jalan dekat simen yg sejuk tu...penat den layan dedua budak nakal tu....tak rasa air con KLIA La
apa yg menarik perhatian I tak tau la conclusion yang I wat tu betul ke tak...ade couple foreigner tu tgh pusing dlm KLIA tu then...si husband mcm tgh cr tempat yang si wife tgh tolak anak dalam baby stroller...sampai je depan kakitangan yang bertugas di situ..salah seorg dr kakitangan tu membuat isyarat dekat si isteri....suami jalan depan...then kekwan kakitangan tu mcm senyum2 ade makna lepas kejadian isyarat tu...apakahd tandanya..skandal..ataupun mereka sedara...ye I cube beranggapan baik di tahun baru....


budak yg cuba jatuhkan saham I


 
kuntum

adik kuntum



p/s : dah dapat kenal pasti azam tahun baru ni...cube try n error beranggapan baik ngan org sekeliling

8 comments:

Aj said...

cute la baby tu

jan said...

hah?leh lak men2 mate ek. :D

cik EPAL said...

comel budak budak ni :)

miss izan said...

mereka sedara tu ;)

Didi Nadhirah said...

comelnye

Jard The Great said...

ku jugak blom ade azam.. eehheehe

lia bulat said...

haha...ni la yg lia carik ni..
c baby2 yg comel lg nakal..ahakz...dowg comel sgt..hehe

zaza said...

COMEL2..
TRY JOIN CONTEST .. MANA TAU KOT2 NAK MENANG..?