Wednesday, January 6, 2010

Contest 3G



Contest 3G Gambar Gelak Guling jangan sampai juling sudah la heheheh




Ok I nak try join contest ni dr blog ni  Low lucky 


Actually I tak pandai nak edit gambar malas nk belajar balik Adobe ok ni cousin I nama die farisha zulaikha..ye memang seorang perempuan...tapi nama timang timangan die kuntum..br berusia 2 tahun pada november 2009...time ni br lepas open house raya kat rumah die....aksi ni diambil dr handphone adik I...ketika keadaan ini die sedang makan almond london sambil tengok cicakman kat TV...ye memang tak senonoh perempuan dok camtu tapi kalo baby stil comel la dipandang...padahal dah cukup sopan pakai gaun labuh duduk lak leh hancur

p/s : kuntum seorang kakak penyayang yang suka bergurau dengan adiknya tapi sayang berguraunya kasar hehehehe...

7 comments:

kodokhijau said...

dia mengikut sapa?

cik ery said...

ngehehe..gaye yg takleh blah yek kuntum ni =p

Didi Nadhirah said...

kodokhijau : die ikut mak die...bukan cousin die
cik ery : huhu gaya terbelah2

farhana said...

gaya duduk pon da nampak ganassss :P

~aSHa~ said...

sweet gambo tu...good luck

morriss said...

hahaa..comel la nama kuntum...
ganas dh besar nnt ni..

Zul said...

Thankz sebab join...
Maaf lambat wish.. hehe
sebab bz melanda.. haha!
Tarikh tutup dah hampir...
Zas... hehe!
semoga berjaya..