Friday, January 8, 2010

KataKan Tidak Pada.....


google image



KataKan Tidak Pada pemanis Muka....semenjak dua menjak ni kenapa tah I raser tetibe muka I ade banyak pemanis muka...maksud pemanis muka ni pimple or jerawat ye kawan2....maser I form 2 dulu kawan I yang asal dari sabah mesti cakap jerawat die pemanis muka...tp kekadg I rasa mcm betul gak...ade jerawat muka nampak manis

agaknya raser2 I banyak makan pistachio






eh silap ade ke mama main game chain ni die panggil menatang ni pistachio


so ni yang betul






google image



Ini semua gara2 ayah beli banyak kacang pistachio ni aka kacang senyum kacang cerdik...lgpun I memang suka makan bender ni sedap...tu 2 dan 3 bijik pemanis muka naik kat pipi yang gebu ala2 segebu kak yanie hehehhe jangan marah


p/s: dah bese cuti jumaat so terpaksa la cuti ari ni...on my way amik baju kat pertama n beli tiket bas ke kuantan

8 comments:

Sharinginfoz said...

he he he ingatkan mulut aja pemansi.. muka pun ada.. anyway click ur kl dragon..

Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

Nak Gelak Ke Tak????

..nOj.. said...

sedap tul kacang pandai tu... mau xnk mkn kan... huhuh

g kontan ke blk kontan ni, jumpe di mcD tc pg sok didi... hahah

zella said...

hrtu mkn peanut butter tetibe je muka naik jerawat.... aiyoh..

Didi Nadhirah said...

noJ g kuantan antar adik keje kat kemaman
zella peanut butter pun kuat gak erkk effect pemanis muka ni hehhee

sI tEDI said...

ada satu kat tepi bibir. ekekekekke

El Museo de la Luna said...

Fellow surfer:

Aku melampirkan arah baru kami dilantik Muzium Bulan. Ini adalah jangka panjang projek komuniti yang tujuannya adalah untuk membawa bersama seratus seniman dan teman-teman bekerjasama langsung diri mereka sendiri dengan menerbitkan karya mereka sendiri (lukisan, foto,
patung, dll).

Hal ini terbuka bagi penyertaan perempuan yang berbakat yang mencintai seni visual untuk mendedahkan kehidupan. Dan tentu saja pandangan daripada setiap orang yang sensitif mungkin menyukai seni yang kami berkongsi.

Kami bermaksud untuk menyampaikan humanis dan menghargai lingkungan hidup, dengan peranan sentral perempuan, anak-anak, haiwan dan pepohonan.

Dengan harapan bahawa anda menikmati apa yang kita membuka muzium virtual kami, saya menghargai kunjungan sebelumnya dan saya berharap anda yang sangat bahagia dan kreatif 2010 penuh kedamaian dan cinta untuk hidup.

Salud!

THE MUSEUM OF THE MOON

http://moon-museum.blogspot.com

GhOsToNe said...

wakakaka..

i byk gle pemanis muka..

adoyai!

k.e.y.a.L.a.L said...

say no to kacang!!menderita kembang jerawat bila ade..hoho