Sunday, January 3, 2010

oh i need a light....lampu neon...lampu tido...lampu jalan....lampu minyak tanah.

semalam I kena cuci cadar lagi... ni gara2 betulkan syiling I yang terkopak tu la..habuk die habis kena dekat cadar masa tengah betulkan menatang tu...mana taknya dah berlubang...takut pun ade....ade lak adik I leh tegur kate I macam bela something kat ats syiling lubang citt...choi mulut...terus malam tu I tidor dgn mama...nasib la adik bongsu takhta mu pada malam tu diramps tanpa belas kasihan terpaksa la adik bongsu I tu tido dekat bawah beralaskan tilam..actually sejak ayah g mekah banyak kali gak I terbabas tido kat bilik mama....natijahnya adik I la tido merata2 huhuhu...pelik tul adik2 lelaki I ni bilik ade tapi xnak tido bilik sendiri...sorg tido bilik nenek I sorg lagi merata2 tido asalkan bukan dalam bilik.....i je sorg baik,survivor hehehe
berbalik pada cadar yang dibasuh tadi adik bongsu I sekali lagi dipaksa untuk turut mengemaskan cadar yeaa power of kakak kan nak wat camne hehehehe






menteri2 yang kelam kabut bile tyme I nak balik keje kemas umah apa yang patut


baju putih tukang beli gel rambut I kat saloon n muka selalu tak dapat duit raya pasal igt die ni abg I
baju oren muka yg selalu kelihatan buhsan ni mangsa pasang cadar I


hari tu jalan2 kat ikea ingat nak beli lampu tido yang kertas tu..tp mcm mahal lak so I decide nk wat sendiri...pakai je lampu sedia ada try n error letak kertas macam dalam gmbr ni...hopefully jadi la nanti




gambar dr inchik google

5 comments:

miss izan said...

cantik la lampu tu. semoga berjaya! ;)

annaskeatiakuh said...

wah
cam lawa je lmpu tuh
tp kertas jenis ape?

Zuewairy said...

cantik lampu tu..

terjah nuff dragons;)

Eyriqazz said...

cantik lampu..nak juga satu..

Great Teacher Onizuka

Sharinginfoz said...

mesti penat kan buat kerja.. bosan2 singgah le...

Pakai Glasses??

Azam 2010, Boleh Capai Ke??